HjemOpskrifterGrillet steak sandwich med balsamicostegte peberfrugter og løg

Grillet steak sandwich med balsamicostegte peberfrugter og løg

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • 4 skiver kalvetykstege medaljoner
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 4 miniflutes
  • 100 g rucolasalat

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skær peberfrugter og rødløg i brede strimler.

  • 2.
    Varm 1 spsk. af olien i en pande, og steg peberfrugter og løg ved middel varme i 10 min., til de begynder at blive bløde.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og peber, og hæld balsamicoeddike over.

  • 4.
    Vend det rundt, og lad eddiken koge ind.

  • 5.
    Sluk for varmen.

  • 6.
    Gnid kødet med resten af olien, og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Grill bøfferne i 1½-2 min. pr. side.

  • 8.
    Lad kødet hvile i 10 min., før du skærer det i skiver.

  • 9.
    Varm brødene, flæk dem, og smør begge sider med burgerdressing.

  • 10.
    Læg dem sammen med rucola, skiver af kød samt stegte peberfrugter og løg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6153 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 34.6 %10.0 g
Kulhydrat: 38 %11.0 g
Fedt: 27.4 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;