HjemOpskrifterGrillet ribeye med soja-honningmarinade og grønne bønner

Grillet ribeye med soja-honningmarinade og grønne bønner

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 4 ribeye-steaks
  • 250 g grønne bønner
  • 1 rød chilipeber
  • 3 forårsløg
  • 0.5 tsk salt
Marinade
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk revet frisk ingefær
  • 0.5 dl sojasauce
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk flydende honning
  • 4 spsk solsikkeolie
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Riv eller knus hvidløget og bland det sammen med ingefær, sojasauce, hvidvinseddike, honning og solsikkeolie.

  • 2.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 3.
    Kom bøfferne i en plastpose og hæld halvdelen af marinaden over.

  • 4.
    Sørg for at bøfferne får marinade på alle sider og lad dem marinere i køleskabet i 3 timer eller natten over.

  • 5.
    Nip stilkene af bønnerne og blanchér dem i letsaltet vand i 5 min.

  • 6.
    Skyl med koldt vand.

  • 7.
    Hak chilien fint og skær forårsløg i tynde skiver.

  • 8.
    Vend bønnerne sammen med resten af marinaden og kom chili og forårsløg over.

  • 9.
    Tag bøfferne ud af køleskabet en time inden de skal grilles.

  • 10.
    Tag dem op af marinaden og grill dem i 2-3 min. pr. side.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7150 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
680 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 26.9 %10.8 g
Kulhydrat: 16.5 %6.6 g
Fedt: 56.6 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;