Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet okseculotte med kold bearnaisecreme lavet med flydende urter
Grillet okseculotte med kold bearnaisecreme lavet med flydende urter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Okseculotte
700 g okseculotter
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet sort peber
Kold bearnaisecreme
1 skalotteløg
1.5 dl creme fraiche 18%
15 ml flydende estragon
2 tsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk friskpresset citronsaft
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet friskkværnet peber
Grøntsager
0.5 blomkål
1 zucchini
2 spsk olivenolie
0.5 dl ristede mandel
1 rabarber
1 dl frisk rosmarin
Sådan gør du
1.
Start med den kolde bearnaisecreme: Snit skalotteløg fint og bland det sammen med de øvrige ingredienser.
2.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
3.
Tænd grillen.
4.
Rids fedtet på culotten, og drys med salt og friskkværnet sort peber.
5.
Læg culotten på en varm grill i ca. 20-30 minutter.
6.
Når okseculotten har en kernetemperatur på ca. 57°C, er den klar.
7.
Lad den hvile i ca. 10-15 minutter inden udskæring.
8.
Del blomkål i 4 både.
9.
Skær zucchini i tynde skiver på langs.
10.
Pensl blomkål og zucchini med olivenolie.
11.
Grill begge dele, til de har grillstriber, dog stadig med lidt ”bid”.
12.
Hak de ristede mandler groft.
13.
Skær rabarberen på langs i meget tynde skiver.
14.
Læg rabarberstrimlerne i iskoldt vand og lad dem trække i ca. 10 minutter, til de krøller sig sammen.
15.
Skær culottestegen i skiver.
16.
Anret med grillede blomkål, zucchini og den kolde bearnaisecreme.
17.
Pynt af med hakkede mandler, krøllede rabarberstrimler og frisk rosmarin.
Grill
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9554 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
541 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
27.5 %
8.7 g
Kulhydrat:
4.8 %
1.5 g
Fedt:
67.7 %
9.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;