Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet majs med cremet bacontopping

0-30 min
4 personer

Ingredienser

100 g bacon i skiver

2 forårsløg

1 lille bdt dild

sort peber

100 g flødeost naturel

2 spsk skyr
4 majskolber

2 tsk olivenolie

Om råvarerne

Steg bacon sprødt på en tør pande og lad det dryppe af på køkkenrulle. Knus det og bland med finthakket forårsløg, grofthakket dild, sort peber, flødeost og skyr. Riv bladene af majsene og gnid dem med olie. Grill dem i 10-15 min og vend dem ofte, så de ikke bliver for brankede. Server varme med baconcreme.

 

Energi pr. person: 1306KJ/312Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 6,2 g.

Kulhydrat: 14,1 g.

Fedt: 11.3 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
grillet majs

Steg bacon sprødt på en tør pande og lad det dryppe af på køkkenrulle. Knus det og bland med finthakket forårsløg, grofthakket dild, sort peber, flødeost og skyr. Riv bladene af majsene og gnid dem med olie. Grill dem i 10-15 min og vend dem ofte, så de ikke bliver for brankede. Server varme med baconcreme.

 

Energi pr. person: 1306KJ/312Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 6,2 g.

Kulhydrat: 14,1 g.

Fedt: 11.3 g.