HjemOpskrifterGrillet lammekølle med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi

Grillet lammekølle med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Lammekølle
  • 1 lammekølle
  • 1 grillkrydderi
  • havsalt
    Dressing:
    • 3 spsk æblecidereddike
    • 2 spsk flydende honning
    • 1 grillkrydderi
    • 0.5 dl olivenolie
      Grillede grønne asparges med quinoa salat:
      • 1 bundt grøn asparges
      • olivenolie
      • havsalt
      • 2 dl lys quinoa
      • 100 g friske mozzarella oste i tern
      • 1 rød peberfrugt i tern
      • 3 forårsløg i tynde ringe
      • 2 2 dl frisk koriander

      Sådan gør du

      • 1.
        Krydr lammekøllen med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi og salt.

      • 2.
        Grill lammekøllen i 1,5 time ved indirekte varme på en grill.

      • 3.
        Kog quinoa efter anvisningen på pakken og lad det køle af.

      • 4.
        Skyl de grønne asparges og bræk den nederste del af aspargesen.

      • 5.
        Grill dem i ca. 2-4 min.

      • 6.
        Tag dem op på et fad, hæld olivenolie over og drys med havsalt.

      • 7.
        Bland herefter kogt quinoa med frisk mozzarella, rød peber, forårsløg og koriander.

      • 8.
        Bland alle ingrediens­erne til dressingen sammen og vend det sammen med quinoa-salaten.

      • 9.
        Fordel salaten hen over de grillede asparges.

      • 10.
        Anret den lækre grillede lammekølle med asparges-quinoa salaten.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      17335 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      611 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.8 g
      Protein: 43.6 %15.7 g
      Kulhydrat: 14.1 %5.1 g
      Fedt: 42.3 %7.0 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;