Grillet lammekølle med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


1 lammekølle ca. 1,8 kg

Santa Maria Scandinavian
Forest krydderi

Salt



Dressing:

3 spsk. æblecider eddike

2 spsk. flydende honning

1 tsk. Santa Maria 
Scandinavian Forest 
krydderi

½ dl olivenolie



Grillede grønne
 asparges med
 quinoa salat:

1 bdt. grønne asparges

Olivenolie

Havsalt

2 dl quinoa, lys

100 g frisk mozzarella i tern

1 rød peber i tern

3 stk. forårsløg i tynde ringe

2 dl frisk koriander

Sådan gør du

Krydr lammekøllen med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi og salt. Grill lammekøllen i 1,5 time ved indirekte varme på en grill.

Kog quinoa efter anvisningen på pakken og lad det køle af. Skyl de grønne asparges og bræk den nederste del af aspargesen. Grill dem i ca. 2-4 min. Tag dem op på et fad, hæld olivenolie over og drys med havsalt. Bland herefter kogt quinoa med frisk mozzarella, rød peber, forårsløg og koriander. Bland alle ingrediens­erne til dressingen sammen og vend det sammen med quinoa-salaten. Fordel salaten hen over de grillede asparges. Anret den lækre grillede lammekølle med asparges-quinoa salaten.