4 personer
1 lammekølle ca. 1,8 kg
Santa Maria Scandinavian
Forest krydderi
Salt
Dressing:
3 spsk. æblecider eddike
2 spsk. flydende honning
1 tsk. Santa Maria
Scandinavian Forest
krydderi
½ dl olivenolie
Grillede grønne
asparges med
quinoa salat:
1 bdt. grønne asparges
Olivenolie
Havsalt
2 dl quinoa, lys
100 g frisk mozzarella i tern
1 rød peber i tern
3 stk. forårsløg i tynde ringe
2 dl frisk koriander
Krydr lammekøllen med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi og salt. Grill lammekøllen i 1,5 time ved indirekte varme på en grill.
Kog quinoa efter anvisningen på pakken og lad det køle af. Skyl de grønne asparges og bræk den nederste del af aspargesen. Grill dem i ca. 2-4 min. Tag dem op på et fad, hæld olivenolie over og drys med havsalt. Bland herefter kogt quinoa med frisk mozzarella, rød peber, forårsløg og koriander. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend det sammen med quinoa-salaten. Fordel salaten hen over de grillede asparges. Anret den lækre grillede lammekølle med asparges-quinoa salaten.