Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet lammekølle med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi

Ingen bedømmelser endnu
90-120 min
4 personer

Ingredienser

1 lammekølle ca. 1,8 kg
Santa Maria Scandinavian
Forest krydderi
Salt
Dressing:
3 spsk. æblecider eddike
2 spsk. flydende honning
1 tsk. Santa Maria 
Scandinavian Forest 
krydderi
½ dl olivenolie
Grillede grønne
 asparges med
 quinoa salat:
1 bdt. grønne asparges
Olivenolie
Havsalt
2 dl quinoa, lys
100 g frisk mozzarella i tern
1 rød peber i tern
3 stk. forårsløg i tynde ringe
2 dl frisk koriander
Om råvarerne

Krydr lammekøllen med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi og salt. Grill lammekøllen i 1,5 time ved indirekte varme på en grill.

Kog quinoa efter anvisningen på pakken og lad det køle af. Skyl de grønne asparges og bræk den nederste del af aspargesen. Grill dem i ca. 2-4 min. Tag dem op på et fad, hæld olivenolie over og drys med havsalt. Bland herefter kogt quinoa med frisk mozzarella, rød peber, forårsløg og koriander. Bland alle ingrediens­erne til dressingen sammen og vend det sammen med quinoa-salaten. Fordel salaten hen over de grillede asparges. Anret den lækre grillede lammekølle med asparges-quinoa salaten.

Krydr lammekøllen med Santa Maria Scandinavian Forest krydderi og salt. Grill lammekøllen i 1,5 time ved indirekte varme på en grill.

Kog quinoa efter anvisningen på pakken og lad det køle af. Skyl de grønne asparges og bræk den nederste del af aspargesen. Grill dem i ca. 2-4 min. Tag dem op på et fad, hæld olivenolie over og drys med havsalt. Bland herefter kogt quinoa med frisk mozzarella, rød peber, forårsløg og koriander. Bland alle ingrediens­erne til dressingen sammen og vend det sammen med quinoa-salaten. Fordel salaten hen over de grillede asparges. Anret den lækre grillede lammekølle med asparges-quinoa salaten.