HjemOpskrifterGrillet kyllingebryststeg med ristet majs, chili og forårsløg

Grillet kyllingebryststeg med ristet majs, chili og forårsløg

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 kyllingebryst
  • 15 tsk barbecuekrydderi med selleri
ristede majs:
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 friske majskolber
  • 1 frisk chili
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dåse sort bønne
  • 0.5 tsk havsalt
pynt:
  • friske korianderblade BRUG "frisk koriander"

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kyllingebryststegen med den vedlagte krydderipose.

  • 2.
    Kom kyllingebryststegen tilbage i foliebakken i en bradepande og giv dem 35 min ved 200 grader.

  • 3.
    Skær majskorn af de hele friske majskolber, varm en pande op med oliven olie og rist majs hårdt til de er lidt ”brændte”.

  • 4.
    Kom chili, forårsløg og sorte bønner, der er drænet, ved.

  • 5.
    Lad det blive godt varmt i 5 min. og krydr med seasalt.

  • 6.
    Skær kyllingebrysterne fra benet og anret på en tallerken et leje af ristet majs, skiver af kyllingebryststeg.

  • 7.
    Pynt med frisk koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8195 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
500 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 26.3 %7.7 g
Kulhydrat: 52.5 %15.4 g
Fedt: 21.2 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;