Grillet kyllingebryststeg med ristet majs, chili og forårsløg

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 stk. kyllingebryststeg á 450 g

2 krydderi poser (barbeque med selleri)
 

Ristede majs:

2 spsk. olivenolie

3 hele friske majs (ca. 400 g )

1 chili efter smag i tern

1 bundt forårsløg i ringe

1 dåse sorte bønner (drænet vægt 240 g)

½ tsk. seasalt
 

Pynt

Frisk koriander

Sådan gør du

Krydr kyllingebryststegen med den vedlagte krydderipose. Kom kyllingebryststegen tilbage i foliebakken i en bradepande og giv dem 35 min ved 200 grader.

Skær majskorn af de hele friske majskolber, varm en pande op med oliven olie og rist majs hårdt til de er lidt ”brændte”. Kom chili, forårsløg og sorte bønner, der er drænet, ved.
Lad det blive godt varmt i 5 min. og krydr med seasalt.
Skær kyllingebrysterne fra benet og anret på en tallerken et leje af ristet majs, skiver af kyllingebryststeg.

Pynt med frisk koriander.

Energi pr. person:
2254 kJ   (537 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 35 %
Fedt: 39 %
Kulhydrat: 26 %