Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet kyllingebryst med grillet hjertesalat, fetaost, gremolata og surdejsbrød
Grillet kyllingebryst med grillet hjertesalat, fetaost, gremolata og surdejsbrød
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 tsk chilipulver
2 fed hvidløg
1 tsk paprika
2 tsk citroner (usprøjtede)
1 tsk sojasauce
1 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
1 kg kyllingebryst
Gremolata
50 g bredbladet persille
1 fed hvidløg
2 tsk citroner (usprøjtede)
Tilbehør
4 hjertesalat
1 spsk olivenolie
2 dl yoghurt 10%
150 g feta
4 skiver surdejsbrød
Sådan gør du
1.
Hak hvidløget fint, og bland det sammen med chili, paprika, revet citronskal, soja, olivenolie, salt og friskkværnet sort peber i en stor skål.
2.
Fjern eventuelle sener og fedt fra kyllingebrysterne, og lad kyllingen marinere i blandingen.
3.
Grill kyllingebrysterne på en forvarmet grill ved indirekte varme i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.
4.
Lav gremolataen, imens kyllingen grilles: Hak bredbladet persille groft, og hak hvidløg fint.
5.
Bland begge dele sammen med revet citronskal.
6.
Del hjertesalaterne i to, og pensl dem med lidt olivenolie.
7.
Grill dem i ca. 2 minutter, til de har fået grillstriber.
8.
Fordel den græske yoghurt på tallerkenerne, og læg grillet salat ovenpå.
9.
Drys salaten med smuldret fetaost og gremolata.
10.
Servér sammen med grillet kyllingebrystfilet og en skive surdejsbrød.
11.
Tip: Retten smager også godt med ovnbagte tomater og kartofler.
Grøntsager
Fjerkræ
Grill
Sommer
Hovedret
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22833 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
862 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
26.3 %
13.3 g
Kulhydrat:
36.2 %
18.3 g
Fedt:
37.5 %
8.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;