Grillet kyllinge lasagne med squash

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g kylling inderfilet

4 stk. squash i 7 mm strimler på den lange led ca. 800-900 g

salt

olie til grilning

250 g bøffel mozzarella i mindre brud

100 g revet parmesanost

1 glas Gestus bechamel sauce (470 g)

2 håndfulde friske basilikum blade

2 håndfulde frisk mynte

sort kværnet peber
 

Tomat sauce:

2 spsk. oliven olie

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, knust

½ tsk. tørret chili

500 g Gestus purerede tomater

salt og kværnet peber
 

Tilbehør: Italiensk brød

Pynt: Basilikum blade

Sådan gør du

Lav tomat saucen ved at varme oliven olie, sauter, løg og hvidløg, kom chili, pureret tomat, salt og peber ved og lad det simre i 15 min.

Læg strimler af squash i et dørslag og salt dem i ca. 30 min. Skyl hurtigt saltet af squash og dup dem tørre.

Alle squash skiver grilles på begge sider på grillpande.

Halver kylling inderfilet på langs. Varm en grill pande op og grill kylling inderfilet på begge side i ca. 5 min til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.

Lasagne samles.

Fordel 1/3 af tomat saucen i bunden af et ildfast fad 20x25 cm. Læg et lag grillet squash, 1/3 af gestus bechamel sauce, stykker af grillet kylling inderfilet, mozzarellabrud, revet parmesanost, basilikum blade, mynteblade, og kværnet peber.

Herefter tomatsauce, grillet squash, 1/3 af gestus bechamel sauce stykker af grillet kylling inderfilet, mozzarella brud, revet parmesanost, basilikum blade, mynteblade og kværnet peber.

Herefter et lag grillet squash, rest af tomat sauce, det sidste af bechamelsaucen og resten af revet parmesanost.

Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 -35 min.

Kan med fordel laves i god tid må gerne stå og sætte sig lidt og være lun.

Server med frisk sprød grøn salat og italiensk brød.

Energi pr. person:

3874 kJ   (922 kcal)

Energifordeling pr. 100g

Protein: 25 %

Fedt: 39 %

Kulhydrat: 36 %