HjemOpskrifterGrillet kyllinge lasagne med squash

Grillet kyllinge lasagne med squash

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 grønne squash i 7 mm strimler på den lange led
  • 500 g kyllingeinderfileter
  • fint salt
  • olie til stegning
  • 250 g friske mozzarella oste i mindre brud
  • 100 g revet Parmigiano Reggiano
  • 5 dl Arla Karolines Køkken® Klassisk Mornaysauce
  • 2 bundter frisk basilikum
  • 2 bægre mynte
tomat sauce
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 0.5 tsk tørret chiliflage
  • 500 g hakkede tomater
  • salt & friskkværnet peber
  • tilbehør: italiensk brød
  • pynt: frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lav tomat saucen ved at varme oliven olie, sauter, løg og hvidløg, kom chili, pureret tomat, salt og peber ved og lad det simre i 15 min.

  • 2.
    Læg strimler af squash i et dørslag og salt dem i ca. 30 min.

  • 3.
    Skyl hurtigt saltet af squash og dup dem tørre.

  • 4.
    Alle squash skiver grilles på begge sider på grillpande.

  • 5.
    Halver kylling inderfilet på langs.

  • 6.
    Varm en grill pande op og grill kylling inderfilet på begge side i ca. 5 min til de er gennemstegte.

  • 7.
    Krydr med salt og peber.

  • 8.
    Lasagne samles.

  • 9.
    Fordel 1/3 af tomat saucen i bunden af et ildfast fad 20x25 cm.

  • 10.
    Læg et lag grillet squash, 1/3 af gestus bechamel sauce, stykker af grillet kylling inderfilet, mozzarellabrud, revet parmesanost, basilikum blade, mynteblade, og kværnet peber.

  • 11.
    Herefter tomatsauce, grillet squash, 1/3 af gestus bechamel sauce stykker af grillet kylling inderfilet, mozzarella brud, revet parmesanost, basilikum blade, mynteblade og kværnet peber.

  • 12.
    Herefter et lag grillet squash, rest af tomat sauce, det sidste af bechamelsaucen og resten af revet parmesanost.

  • 13.
    Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 -35 min.

  • 14.
    Kan med fordel laves i god tid må gerne stå og sætte sig lidt og være lun.

  • 15.
    Server med frisk sprød grøn salat og italiensk brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11375 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
521 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 33.6 %10.3 g
Kulhydrat: 9.4 %2.9 g
Fedt: 57 %8.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;