HjemOpskrifterGrillet gris med mango-gurkemeje marinade, linsesalat og avocado
Grillet gris med mango-gurkemeje marinade, linsesalat og avocado
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
1 limefrugt
2 mangofrugter
2 spsk majsolie
1 spsk stærk chilisauce
1 fed hvidløg
1 spsk rørsukker
2 tsk stødt gurkemeje
salt & peber
4 grisekoteletter
250 g grønne linser i vand
150 g grønkål
3 forårsløg
2 avocadoer
1 frisk chili
Sådan gør du
1.
Skær mangoen i tern, og kom dem i en blender sammen med saften fra 1 lime, majsolie,
sriracha sauce, hvidløg, rørsukker, gurkemeje og lidt salt og peber.
2.
Blend til en cremet marinade.
3.
Pensl kødet med lidt af marinaden, og gem resten til servering.
4.
Lad kødet trække med marinaden,
mens linserne koges efter pakkens anvisning.
5.
Hak grønkålen helt fint, og skær forårsløg i tynde skiver.
6.
Vend kål og forårsløg med de kogte linser og saften fra den anden lime.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Grill kødet 3 min. pr. side på en grillpande.
9.
Pensl med ekstra marinade.
10.
Skær avocado i skiver, og hak chilien.
11.
Servér kødet med resten af marinaden, linsesalat, avocado og chili.