HjemOpskrifterGrillet gris med mango-gurkemeje marinade, linsesalat og avocado

Grillet gris med mango-gurkemeje marinade, linsesalat og avocado

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 limefrugt
  • 2 mangofrugter
  • 2 spsk majsolie
  • 1 spsk stærk chilisauce
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 tsk stødt gurkemeje
  • salt & peber
  • 4 grisekoteletter
  • 250 g grønne linser i vand
  • 150 g grønkål
  • 3 forårsløg
  • 2 avocadoer
  • 1 frisk chili

Sådan gør du

  • 1.
    Skær mangoen i tern, og kom dem i en blender sammen med saften fra 1 lime, majsolie, sriracha sauce, hvidløg, rørsukker, gurkemeje og lidt salt og peber.

  • 2.
    Blend til en cremet marinade.

  • 3.
    Pensl kødet med lidt af marinaden, og gem resten til servering.

  • 4.
    Lad kødet trække med marinaden, mens linserne koges efter pakkens anvisning.

  • 5.
    Hak grønkålen helt fint, og skær forårsløg i tynde skiver.

  • 6.
    Vend kål og forårsløg med de kogte linser og saften fra den anden lime.

  • 7.
    Smag til med salt og peber.

  • 8.
    Grill kødet 3 min. pr. side på en grillpande.

  • 9.
    Pensl med ekstra marinade.

  • 10.
    Skær avocado i skiver, og hak chilien.

  • 11.
    Servér kødet med resten af marinaden, linsesalat, avocado og chili.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8778 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
445 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 25.6 %6.7 g
Kulhydrat: 27.2 %7.1 g
Fedt: 47.2 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;