Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet flanksteak med nem bbq marinade, chiliflutes og grillet majs

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 spsk. ketchup

1 fed hvidløg

2 spsk. soja

1 spsk. olivenolie

1 tsk. paprika

1 spsk. brun farin

1 tsk. groft salt

Sort peber

1 flanksteak

 

Chilismør:

125 g blødt smør

1 rød chili

1 tsk. paprika

1 tsk. frisk timian

1 fed hvidløg

1 tsk. revet usprøjtet citronskal

Salt og sort peber

1 flute

4 majskolber

Om råvarerne

Rør en marinade af ketchup, knust hvidløg, soja, olivenolie, paprika, brun farin og groft salt. Smør marinaden på flanksteaken og grill den ved hård varme i 2-3 min. pr. side. Lad kødet hvile, inden det skæres ud i skiver på tværs.

Til chilismør røres smør sammen med finthakket chili, paprika, timian, knust hvidløg og citronskal. Krydr med salt og peber. Skær dybe riller på tværs af flutet og kom halvdelen af chilismørret i. Grill brødet til det er sprødt og smørret er smeltet. Tag bladene af majskolberne og grill majsen til de tager farve og er mørkegule. Server med resten af chilismørret.    

 

Energi pr. person: 2914KJ/696Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 12,2 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grillet flanksteak

Rør en marinade af ketchup, knust hvidløg, soja, olivenolie, paprika, brun farin og groft salt. Smør marinaden på flanksteaken og grill den ved hård varme i 2-3 min. pr. side. Lad kødet hvile, inden det skæres ud i skiver på tværs.

Til chilismør røres smør sammen med finthakket chili, paprika, timian, knust hvidløg og citronskal. Krydr med salt og peber. Skær dybe riller på tværs af flutet og kom halvdelen af chilismørret i. Grill brødet til det er sprødt og smørret er smeltet. Tag bladene af majskolberne og grill majsen til de tager farve og er mørkegule. Server med resten af chilismørret.    

 

Energi pr. person: 2914KJ/696Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 12,2 g.