Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet entrecote med grøntsagsspyd og urtedip
Grillet entrecote med grøntsagsspyd og urtedip
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Entrecote
4 skiver entrecote
2 spsk sojasauce
2 tsk sesamolie
1 tsk korianderfrø
2 tsk revet fed hvidløg
1 tsk hakket frisk chili
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Grøntsagsspyd
300 g nye kartofler, forkogte
1 bundt grøn asparges
2 peberfrugter, gul og rød
1 grøn squash
1 spsk olivenolie
Pynt
2 tsk sesamfrø
4 forårsløg
1 dl frisk koriander
Urtedip
1 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche 18%
1 limefrugt
1 tsk fed hvidløg
1 spsk revet frisk ingefær
0.5 dl purløg
0.5 dl frisk koriander
Sådan gør du
1.
Start med at blande alle ingredienser til marinaden, og kom den i en pose sammen med kødet.
2.
Lad det marinere imens du laver resten.
3.
Fortsæt med grøntsagsspyd: Skær de forkogte nye kartofler i mindre stykker, og asparges og peberfrugt i mundrette bidder.
4.
Skær squash på langs med et kartoffelskræller eller tyndt med en skarp kniv.
5.
Kom grøntsagerne på spyd og pensl med olivenolie.
6.
Grill spydene indtil kartoflerne er møre men stadig har lidt bid, og grøntsagerne har en flot grillet farve.
7.
Klargør pynt: Snit forårsløg fint, purløg groft - og gem til senere.
8.
Grill entrecoterne til de har en kernetemperatur på ca. 56 grader, og er let rosa.
9.
Lad entrecoterne hvile imens du laver urtedip.
10.
Riv hvidløg og ingefær.
11.
Hak purløg og koriander fint.
12.
Bland det hele med mayonnaise, creme fraiche og saft/skal fra lime.
13.
Drys entrecote med forårsløg, sesamfrø, koriander og purløg – og servér med grøntsagsspyd.
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8864 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
498 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
24.8 %
7.3 g
Kulhydrat:
14.5 %
4.3 g
Fedt:
60.7 %
8.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;