HjemOpskrifterGrillet culotte med hvidløgs-pebermix

Grillet culotte med hvidløgs-pebermix

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 okseculotte
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk sorte peberkorn
  • 2 tsk hvid peber
  • 2 spsk frisk timian
  • 2 tsk groft salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rids fedtet på culotten.

  • 2.
    Kom hvidløg, begge slags peber, timian og salt i en morter og mos det sammen til en grov pasta.

  • 3.
    Smør blandingen på toppen af culotten.

  • 4.
    Grill culotten ved indirekte varme i 40-45 min. til den har en kernetemperatur på 55°C.

  • 5.
    Lad kødet hvile i 10 min før det skæres i skiver.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15448 kj / 3692 kcal
Næringsindhold pr. 100g
889 kj / 213 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 36.5 %19.1 g
Kulhydrat: 1.1 %0.6 g
Fedt: 62.4 %15.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;