Grillet culotte med hvidløgs-pebermix

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet culotte med hvidløgs-pebermix
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1 okseculottesteg

3 fed hvidløg

2 tsk. sorte peberkorn

2 tsk. hvide peberkorn.

2 spsk. frisk timian

2 tsk. groft salt

Sådan gør du

Rids fedtet på culotten. Kom hvidløg, begge slags peber, timian og salt i en morter og mos det sammen til en grov pasta. Smør blandingen på toppen af culotten. Grill culotten ved indirekte varme i 40-45 min. til den har en kernetemperatur på 55°C. Lad kødet hvile i 10 min før det skæres i skiver.

 

Energi pr. person: 2683KJ/641Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 19,1 g.
Kulhydrat: 0,6 g.
Fedt: 14,7 g.