Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet culotte med hvidløgs-pebermix
Grillet culotte med hvidløgs-pebermix
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 okseculotte
3 fed hvidløg
2 tsk sorte peberkorn
2 tsk hvid peber
2 spsk frisk timian
2 tsk groft salt
Sådan gør du
1.
Rids fedtet på culotten.
2.
Kom hvidløg, begge slags peber, timian og salt i en morter og mos det sammen til en grov pasta.
3.
Smør blandingen på toppen af culotten.
4.
Grill culotten ved indirekte varme i 40-45 min. til den har en kernetemperatur på 55°C.
5.
Lad kødet hvile i 10 min før det skæres i skiver.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15418 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
888 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
36.6 %
19.1 g
Kulhydrat:
0.9 %
0.5 g
Fedt:
62.5 %
15.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;