Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet BBQ-laks med nektarinsalat

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 BBQ-marinerede laksefileter

 

Nektarinsalat:

400 g kogt perlespelt

3 nektariner i både

1 rødløg i både

150 g snittet spidskål

100 g salatost

2 dl frisk koriander

1 dl bredbladet persille

 

Dressing:

2 spsk. honning

4 spsk. citronsaft

4 spsk. rapsolie

salt

Kværnet peber

 

Pynt med frisk koriander

Om råvarerne

Tilberedning:

Hak koriander og bredbladet persille groft. Skær nektariner og rødløg i både og vend det sammen med de øvrige ingredienser i en skål.

Pisk honning med citronsaft, rapsolie, salt og peber. Vend dressingen i salaten og lad det trække indtil servering.

Varm grillen op med direkte varme. Grill de BBQ-marinerede laksefileter i ca. 3-4 minutter på hver side.

Anret nektarinsalaten på en tallerken med de grillede laksefileter og pynt med koriander.

 

Energi pr. person:   2547 Kj/  606 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g.
Kulhydrat: 11,0 g.
Fedt: 7,5 g.

grillet_bbq-laks_med_nektarinsalat

Tilberedning:

Hak koriander og bredbladet persille groft. Skær nektariner og rødløg i både og vend det sammen med de øvrige ingredienser i en skål.

Pisk honning med citronsaft, rapsolie, salt og peber. Vend dressingen i salaten og lad det trække indtil servering.

Varm grillen op med direkte varme. Grill de BBQ-marinerede laksefileter i ca. 3-4 minutter på hver side.

Anret nektarinsalaten på en tallerken med de grillede laksefileter og pynt med koriander.

 

Energi pr. person:   2547 Kj/  606 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g.
Kulhydrat: 11,0 g.
Fedt: 7,5 g.