HjemOpskrifterGrillet BBQ-laks med nektarinsalat

Grillet BBQ-laks med nektarinsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 bbq-marinerede laksefileter
nektarinsalat:
  • 400 g kogt perlespelt
  • 3 nektariner i både
  • 1 rødløg i både
  • 150 g snittet spidskål
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Salatost i blok (Udmeldt april 2018)
  • 2 dl friske korianderblade
  • 1 dl bredbladet persille
dressing:
  • 2 spsk honning
  • 4 spsk friskpresset citronsaft
  • 4 spsk rapsolie
  • salt og friskkværnet peber
  • frisk koriander til pynt

Sådan gør du

  • 1.
    Tilberedning: Hak koriander og bredbladet persille groft.

  • 2.
    Skær nektariner og rødløg i både og vend det sammen med de øvrige ingredienser i en skål.

  • 3.
    Pisk honning med citronsaft, rapsolie, salt og peber.

  • 4.
    Vend dressingen i salaten og lad det trække indtil servering.

  • 5.
    Varm grillen op med direkte varme.

  • 6.
    Grill de BBQ-marinerede laksefileter i ca. 3-4 minutter på hver side.

  • 7.
    Anret nektarinsalaten på en tallerken med de grillede laksefileter og pynt med koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15707 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
835 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 18.5 %9.1 g
Kulhydrat: 44.2 %21.7 g
Fedt: 37.3 %8.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;