HjemOpskrifterGrillet baguette med ristede svampe og balsamico

Grillet baguette med ristede svampe og balsamico

Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 skiver sandwichbrød, gerne daggammelt
  • 2 spsk rapsolie
  • 200 g danske økologiske champignoner
  • 2 spsk smør
  • 1 løg
  • 60 g kogte speltkerner
  • 4 tsk hakkede valnødder
  • 50 g bredbladet persille
  • salt og sort peber
Dressing
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk rapsolie
  • 8 kviste frisk kørvel

Sådan gør du

  • 1.
    Pensl baguetteskiverne med raspolie.

  • 2.
    Grill eller rist dem sprøde og gyldne på begge sider.

  • 3.
    Skær svampene i kvarte eller halve.

  • 4.
    Skær løget i tynde både, og svits det i smør på en varm pande i 2 minutter.

  • 5.
    Tilsæt svampe, og svits blandingen, til svampene får en gylden farve.

  • 6.
    Tilsæt de kogte speltkerner, valnødder og bredbladet persille.

  • 7.
    Vend det hurtigt sammen, og smag til med salt og peber.

  • 8.
    Fordel svampeblandingen på de lune baguetteskiver.

  • 9.
    Bland balsamicoeddike og rapsolie sammen til en dressing, og dryp den over baguetteskiverne med svampeblandingen.

  • 10.
    Pynt med frisk kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6943 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
941 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 7.9 %4.4 g
Kulhydrat: 39.4 %21.8 g
Fedt: 52.7 %13.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;