4 personer
2 stk. agurk i halvmåner
2 spsk. olivenolie
450 g jordbær uden stilk i halve
50 g ristede mandler
¼ tsk. seasalt
1 dl hakket mynte
½ granatæble ca. 80 g
75 g rucolasalat
Pynt
Granatæblekerner
Flæk agurk og fjern kerner. Skæres i 4 cm skiver på skrå og vendes i olien.
Varm en grillpande op og grill agurkestykker hurtigt på en meget varm pande.
Grill halve jordbær, rist mandlerne på en pande til de dufter og er gyldne – drys med salt.
Skyl og slyng rucolasalaten.
Af et halvt granatæble bankes kernerne ud i en skål – benyt bagsiden af en grydeske til at banke granatæblekernerne ud.
På et stort fad anrettes rucolasalat, grillet agurk og grillede jordbær med saltristede mandler, hakket mynte og granatæblekerner.
Energi pr. person:
839 kJ (200 kcal)
Energifordeling pr. 100g
Protein: 11 %
Fedt: 56 %
Kulhydrat: 33 %