Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillede torskepakker med urte-aioli
Grillede torskepakker med urte-aioli
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
600 g små nye kartofler
100 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
1 citron
1 bæger frisk timian
urte-aioli:
2 dl mayonnaise
0.5 dl finthakket purløg
1 spsk tørret estragon
1 spsk citronsaft
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
tilbehør:
12 gulerødder
2 majskolber
100 g flutes
Sådan gør du
1.
Varm grillen op.
2.
Skær kartofler i tynde skiver, og læg dem i en stor skål.
3.
Tilføj et hakket hvidløgsfed, skyllet spinat, olivenolie, salt og friskkværnet sort peber, og bland det godt sammen.
4.
Tag fire store stykker bagepapir, og fordel kartoffelblandingen på midten af hvert stykke bagepapir.
5.
Læg et stykke torskefilet i hver pakke, og drys med salt.
6.
Top det hele med citronskiver og frisk timian.
7.
Luk bagepapiret, så det er tæt forseglet.
8.
Læg torskepakkerne i et ovnfast fad eller alubakke på grillen, og luk låget.
9.
Giv dem cirka 15 minutter, eller til kartoflerne er møre og fisken fast.
10.
Bland mayonnaise, finthakket purløg, estragon og citronsaft sammen.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Grill gulerødder og majskolber, til de er møre, men har bid.
13.
Skær flutes i skiver, og grill dem, til de har grillstriber.
14.
Servér torskepakkerne med grillet grønt, urte-aioli og sprøde skiver flutes.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13264 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
511 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
6.8 %
2.0 g
Kulhydrat:
45 %
13.5 g
Fedt:
48.2 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;