Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillede lammekoteletter med garam masala, spicy karrykartofler og rød peberfrugtpuré
Grillede lammekoteletter med garam masala, spicy karrykartofler og rød peberfrugtpuré
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
750 g kartofler
6 spsk olivenolie
1 tsk stødt gurkemeje
0.5 tsk cayennepeber
1 tsk karry pulver
1 salt
1 sort peber
3 røde peberfrugter
3 spsk creme fraiche 18%
50 g usaltede cashewnødder
1 citron
4 lammekoteletter
2 tsk garam masala
1 håndfuld frisk mynte eller persille
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Skrub kartoflerne, og dup dem tørre med et rent viskestykke.
2.
Skær dem i tern, og kom dem i en bradepande med bagepapir i bunden.
3.
Vend dem med 1 spsk. olivenolie, og drys gurkemeje, cayennepeber, karry og lidt salt og peber over.
4.
Vend det godt sammen, og steg kartoflerne i ovnen ved 200 °C i 15 min.
5.
Skær peberfrugter i tykke både imens.
6.
Når kartoflerne har været i ovnen i 15 min., tages bradepanden ud.
7.
Vend rundt i kartoflerne og skub dem til siden, så der er plads til peberfrugterne i den anden side.
8.
Dryp peberfrugterne med 1 spsk. olivenolie, kom bradepanden tilbage i ovnen og steg videre i 15 min.
9.
Blend de bagte peberfrugter med creme fraiche, 3 spsk. olivenolie og cashewnødder, og smag til med en smule citronsaft, salt og peber.
10.
Skær resten af citronen i både.
11.
Gnid lammekoteletterne med resten af olivenolien, og krydr med salt og garam masala på begge sider.
12.
Grill kødet i en grillpande, ca. 2 min. pr. side.
13.
Servér med et drys mynte eller persille.
Lam
Påske
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11482 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
15.9 %
5.6 g
Kulhydrat:
25 %
8.7 g
Fedt:
59.1 %
9.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;