Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillede koteletter med mojo-dip og grillet grønt

Bedømmelse (6)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 stk koteletter af dansk gris

1 tsk salt

Kværnet peber

4 stk timiankviste

 

Grøn mojo-dip:

2 stk grøn peberfrugt

1 dl hakket koriander

1 dl hakket persille

2 fed hvidløg

1 skive daggammelt brød (40 g)

2 tsk syltede jalapenos

1 tsk spidskommen

1 tsk seasalt

2 spsk rødvinseddike

4 spsk olivenolie

 

Grillet grønt:

200 g små gulerødder med top

200 g rød peberfrugt

1 squash

1 dl frisk timian

Salt

Kværnet peber

 

Tilbehør: Skiver af grillet brød

Om råvarerne

Lad koteletterne temperere på køkkenbordet i ca. 20 minutter, inden de skal på grillen. Til mojo-dip skæres grønne peberfrugter i mindre stykker og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dippen. Smag til med ekstra salt, og lad den trække smag. Varm en grill op til direkte varme. Skær rød peberfrugt og squash i mindre stykker. Grill først koteletter i 3-4 minutter på hver side, krydr med salt, kværnet peber og frisk timian. Grill brød og grøntsager, til det har grillstriber. Grøntsagerne skal stadig have bid. Anret grillede koteletter med mojo-dip i en skål, grillede grøntsager og grillet brød.

Tip: Mojo-dippen kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl.

 

Energi pr. person: 2174 kJ / 517kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 5,0 g
Kulhydrat: 6,5 g

Grillede koteletter med mojo-dip og grillet grønt

Lad koteletterne temperere på køkkenbordet i ca. 20 minutter, inden de skal på grillen. Til mojo-dip skæres grønne peberfrugter i mindre stykker og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dippen. Smag til med ekstra salt, og lad den trække smag. Varm en grill op til direkte varme. Skær rød peberfrugt og squash i mindre stykker. Grill først koteletter i 3-4 minutter på hver side, krydr med salt, kværnet peber og frisk timian. Grill brød og grøntsager, til det har grillstriber. Grøntsagerne skal stadig have bid. Anret grillede koteletter med mojo-dip i en skål, grillede grøntsager og grillet brød.

Tip: Mojo-dippen kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl.

 

Energi pr. person: 2174 kJ / 517kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 5,0 g
Kulhydrat: 6,5 g