HjemOpskrifterGrillede koteletter med mojo-dip og grillet grønt

Grillede koteletter med mojo-dip og grillet grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 grisekoteletter
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 4 timianblade
grøn mojo-dip:
  • 2 grønne peberfrugter
  • 1 dl hakket friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
  • 1 dl hakket kruspersille
  • 2 fed hvidløg
  • 1 skive daggammelt brød brød
  • 2 tsk syltede jalapenos
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk havsalt
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 4 spsk olivenolie
grillet grønt:
  • 200 g små gulerødder med top
  • 200 g røde peberfrugter
  • 1 grøn squash
  • 1 dl frisk timian
  • salt og friskkværnet peber
tilbehør:
  • grillet brød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lad koteletterne temperere på køkkenbordet i ca. 20 minutter, inden de skal på grillen.

  • 2.
    Til mojo-dip skæres grønne peberfrugter i mindre stykker og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dippen.

  • 3.
    Smag til med ekstra salt, og lad den trække smag.

  • 4.
    Varm en grill op til direkte varme.

  • 5.
    Skær rød peberfrugt og squash i mindre stykker.

  • 6.
    Grill først koteletter i 3-4 minutter på hver side, krydr med salt, kværnet peber og frisk timian.

  • 7.
    Grill brød og grøntsager, til det har grillstriber.

  • 8.
    Grøntsagerne skal stadig have bid.

  • 9.
    Anret grillede koteletter med mojo-dip i en skål, grillede grøntsager og grillet brød.

  • 10.
    Tip: Mojo-dippen kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6320 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
440 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 30.8 %8.0 g
Kulhydrat: 18.5 %4.8 g
Fedt: 50.7 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;