Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillede koteletter med mojo-dip og grillet grønt
Grillede koteletter med mojo-dip og grillet grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 grisekoteletter
1 tsk salt
friskkværnet peber
4 timianblade
grøn mojo-dip:
2 grønne peberfrugter
1 dl hakket friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
1 dl hakket kruspersille
2 fed hvidløg
1 skive daggammelt brød brød
2 tsk syltede jalapenos
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk havsalt
2 spsk rødvinseddike
4 spsk olivenolie
grillet grønt:
200 g små gulerødder med top
200 g røde peberfrugter
1 grøn squash
1 dl frisk timian
salt og friskkværnet peber
tilbehør:
grillet brød
SÅDAN GØR DU
1.
Lad koteletterne temperere på køkkenbordet i ca. 20 minutter, inden de skal på grillen.
2.
Til mojo-dip skæres grønne peberfrugter i mindre stykker og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dippen.
3.
Smag til med ekstra salt, og lad den trække smag.
4.
Varm en grill op til direkte varme.
5.
Skær rød peberfrugt og squash i mindre stykker.
6.
Grill først koteletter i 3-4 minutter på hver side, krydr med salt, kværnet peber og frisk timian.
7.
Grill brød og grøntsager, til det har grillstriber.
8.
Grøntsagerne skal stadig have bid.
9.
Anret grillede koteletter med mojo-dip i en skål, grillede grøntsager og grillet brød.
10.
Tip: Mojo-dippen kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl.
Grøntsager
Svin
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6320 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
440 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
30.8 %
8.0 g
Kulhydrat:
18.5 %
4.8 g
Fedt:
50.7 %
6.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;