HjemOpskrifterGrillede kalvekoteletter og grillede asparges med mozzarella, cherrytomater og basilikumdressing

Grillede kalvekoteletter og grillede asparges med mozzarella, cherrytomater og basilikumdressing

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kalvekoteletter
  • 2 bundter grønne asparges
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • 2 friske mozzarella oste
  • 200 g cherrytomater
Dressing
  • 1 potte frisk basilikum, lille
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
Tilbehør: Eriks bernaise

    Sådan gør du

    Tilberedning
    • 1.
      Bræk bunden af dine asparges, og gnid dem og kalvekoteletterne med olivenolie.

    • 2.
      Krydr med salt og peber.

    • 3.
      Grill asparges 2 min. på begge sider, og det samme med kødet.

    • 4.
      Anret asparges på et fad sammen med stykker af mozzarella og halve cherrytomater.

    • 5.
      Hak basilikummen groft, og bland den sammen med eddike, olivenolie og lidt salt og peber.

    • 6.
      Hæld den over salaten.

    • 7.
      Servér fx bearnaisesauce til.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8433 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    782 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.3 g
    Protein: 27.7 %12.7 g
    Kulhydrat: 2 %0.9 g
    Fedt: 70.3 %14.9 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;