Gratinerede auberginer

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Auberginer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 auberginer
2 rødløg
2 spsk olivenolie
1 spsk frisk rosmarin, hakket
500 g tomatpuré
200 g ricotta
salt og sort peber

Sådan gør du

Del hver aubergine i to og skrab kødet ud med en ske. Hak auberginekødet groft. Skær løgene i tern. Forbag de udhulede auberginer i 20 min. ved 200 gr.

Steg imens auberginekødet og løgene i 2 spsk olivenolie, til løgene bruner. Tilsæt halvdelen af tomatpuréen og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Fyld de forbagte auberginer med tomatsovsen. Top med ricotta og hæld resten af tomatpuréen over. Gratiner auberginerne i 15 min. ved 200 gr. 

Energifordeling pr. person:
1311KJ/313Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3 g.
Kulhydrat: 10,1 g.
Fedt: 3,6 g.