Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Julefrokost
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Hjem
Opskrifter
Græskarsuppe med chili-tortillas
Græskarsuppe med chili-tortillas
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g hokkaido græskar uden skral og kerner
1 løg
1 rød chilipeber
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk friskrevet frisk ingefær
2 spsk fennikler
2 tsk stødt spidskommen
1 liter grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
salt & sort peber
1 bæger frisk koriander
Chilitortillas
4 mellem fuldkornstortillaer
2 spsk olivenolie
2 tsk tørrede chiliflager
Sådan gør du
1.
Skær græskarkødet i tern på ca. 2x2 cm.
2.
Pil og hak løget.
3.
Flæk chilien, fjern kerner og hak den fint.
4.
Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg, chili, ingefær, fennikel og spidskommen i et par minutter.
5.
Tilsæt græskar og hæld bouillon ved.
6.
Lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 minutter til græskarkødet er mørt.
7.
Tag gryden af varmen og blend til en ensartet suppe.
8.
Sæt gryden tilbage på varmen.
9.
Tilsæt kokosmælk og varm suppen op.
10.
Smag til med salt og peber.
11.
Pensl tortillaerne med olie og drys med chiliflager.
12.
Rist tortillaerne i ovnen ved 200 grader varmluft i 5-8 minutter til de er sprøde.
13.
Servér suppen med frisk koriander og chilitortillas.
14.
Opskriften gengivet med tilladelse fra Santa Maria.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7349 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
313 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
7.5 %
1.4 g
Kulhydrat:
29.5 %
5.4 g
Fedt:
63 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;