Græskarpure:
Vask hokkaido græskaret og skær det i mindre stykker gerne med skræl, kom det i et ovnfast fad, dæk det med folie og bage ved 200° i 45 min. til hokkaido græskaret er mørt.
2.
Skrab skallen af og blend til en ensartet konsistens med stavblender og din pure er klar.
3.
Sukkerglasering:
Kom sukker og vand i en lille gryde og lad det koge op i 5 min.
4.
Stil det til side.
5.
Donuts:
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, kom rapsolie, æg og hokkaido pure i og pisk til en ensartet masse.
6.
Smør eller spray donut formen.
7.
Kom dejen i en engangssprøjtepose, klip et passende hul og fyld donut formen op næsten til kanten.
8.
Bages ved 165 grader i ca. 20 min. til de er gyldne.
9.
Stik i en donuts med en kødnål, der skal ikke sidde dej på nålen.
10.
Tag dem ud og lad dem afkøle 5 min. i formen.
11.
Kom dem på en rist for at afkøle ydermere.
12.
Pensl med sukkerlagen og lad det stivne.
13.
Bland flormelis sammen med kakaopulver og tilsæt kogende vand og rør til glasur.
14.
Kom glasuren i et lille kræmmerhus lavet af bagepapir eller en lille sprøjtepose.
15.
Dekorer dine donuts med glasur edderkobberspind mønster efter egen fantasi.
16.
Bagetid af hokkaido græskar til pure : 200° 45 min.
Bagetid af donuts i alm. donuts forme : 165° i ca. 20 min.