Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Græskar donuts med edderkoppeglasur

60-90 min
4 personer

Ingredienser

Græskarpure:

400 g hokkaido græskar

 

Donuts:

5,5 dl hvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk fint salt

1 tsk stødt kanel

¼ tsk stødt muskatnød

½ tsk stødt ingefær

½ tsk vaniljepulver

2 dl rørsukker

2 dl sukker

1 ¼ dl rapsolie

3 æg

400 g Hokkaido græskar pure

 

Sukker glasering:

0,5 dl sukker

0,5 dl vand

 

Edderkoppeglasur:

100 g flormelis

25 g kakaopulver

ca. 2 spsk vand

Om råvarerne

Græskarpure:

Vask hokkaido græskaret og skær det i mindre stykker gerne med skræl, kom det i et ovnfast fad, dæk det med folie og bage ved 200° i 45 min. til hokkaido græskaret er mørt. Skrab skallen af og blend til en ensartet konsistens med stavblender og din pure er klar.

Sukkerglasering:

Kom sukker og vand i en lille gryde og lad det koge op i 5 min. Stil det til side.

Donuts:

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, kom rapsolie, æg og hokkaido pure i og pisk til en ensartet masse.

Smør eller spray donut formen. Kom dejen i en engangssprøjtepose, klip et passende hul og fyld donut formen op næsten til kanten.

Bages ved 165 grader i ca. 20 min. til de er gyldne. Stik i en donuts med en kødnål, der skal ikke sidde dej på nålen.

Tag dem ud og lad dem afkøle 5 min. i formen.

Kom dem på en rist for at afkøle ydermere. Pensl med sukkerlagen og lad det stivne.

Bland flormelis sammen med kakaopulver og tilsæt kogende vand og rør til glasur. Kom glasuren i et lille kræmmerhus lavet af bagepapir eller en lille sprøjtepose.

Dekorer dine donuts  med glasur edderkobberspind mønster efter egen fantasi.

 

Bagetid af hokkaido græskar til pure : 200° 45 min.

Bagetid af donuts i alm. donuts forme : 165° i ca. 20 min.

 

Energi pr. stk.: 1809 Kj/  430 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,0 g
Kulhydrat: 52,0 g
Fedt: 8,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
graeskar_donuts_med_edderkoppeglasur

Græskarpure:

Vask hokkaido græskaret og skær det i mindre stykker gerne med skræl, kom det i et ovnfast fad, dæk det med folie og bage ved 200° i 45 min. til hokkaido græskaret er mørt. Skrab skallen af og blend til en ensartet konsistens med stavblender og din pure er klar.

Sukkerglasering:

Kom sukker og vand i en lille gryde og lad det koge op i 5 min. Stil det til side.

Donuts:

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, kom rapsolie, æg og hokkaido pure i og pisk til en ensartet masse.

Smør eller spray donut formen. Kom dejen i en engangssprøjtepose, klip et passende hul og fyld donut formen op næsten til kanten.

Bages ved 165 grader i ca. 20 min. til de er gyldne. Stik i en donuts med en kødnål, der skal ikke sidde dej på nålen.

Tag dem ud og lad dem afkøle 5 min. i formen.

Kom dem på en rist for at afkøle ydermere. Pensl med sukkerlagen og lad det stivne.

Bland flormelis sammen med kakaopulver og tilsæt kogende vand og rør til glasur. Kom glasuren i et lille kræmmerhus lavet af bagepapir eller en lille sprøjtepose.

Dekorer dine donuts  med glasur edderkobberspind mønster efter egen fantasi.

 

Bagetid af hokkaido græskar til pure : 200° 45 min.

Bagetid af donuts i alm. donuts forme : 165° i ca. 20 min.

 

Energi pr. stk.: 1809 Kj/  430 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,0 g
Kulhydrat: 52,0 g
Fedt: 8,5 g