HjemOpskrifterGourmensch strand teriyaki burger

Gourmensch strand teriyaki burger

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g øko hakket oksekød
  • 4 grove burgerboller
  • 2.5 spsk teriyakisauce
  • 8 skiver tørsaltet bacon
  • 8 skiver hvid cheddarost, 22%
  • 3 syltede drueagurker i skiver
  • 1 dl syltet rødløg i skiver
  • 2 øko tomater
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • blandet øko salat
  • tomatketchup

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Form bøffer og grill dem på den varme grill.

  • 2.
    Pensles med Teriyaki.

  • 3.
    Når bøfferne vendes lægges osten på den grillede side, så osten smelter.

  • 4.
    Det grillede bacon lægges ovenpå.

  • 5.
    Halvér boller og rist dem på grillen.

  • 6.
    Siderne smøres med den hjemmelavede dressing.

  • 7.
    Saml burger med salat, hakkebøf med ost og bacon, kom rå løg, syltede løg, tomatskiver, syltede drugeagurker og en god klat ketchup ovenpå.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11458 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
806 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 25.8 %12.2 g
Kulhydrat: 23 %10.9 g
Fedt: 51.2 %11.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;