Gourmensch strand teriyaki burger

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 grove burgerboller
500 g hakket økologisk oksekød
6 tsk. teriyaki
8 skiver tørsaltet bacon
8 skiver hvid cheddar
3 syltede drueagurker i skiver
2 syltede økologiske rødløg
2 økologiske tomater
1 råt økologisk rødløg i tynde skiver
Blandet økologisk salat
Ketchup

Sådan gør du

Form bøffer og grill dem på den varme grill. Pensles med Teriyaki. Når bøfferne vendes lægges osten på den grillede side, så osten smelter. Det grillede bacon lægges ovenpå. Halvér boller og rist dem på grillen. Siderne smøres med den hjemmelavede dressing. Saml burger med salat, hakkebøf med ost og bacon, kom rå løg, syltede løg, tomatskiver, syltede drugeagurker og en god klat ketchup ovenpå.

Energi pr. person:
2895KJ/692Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,9 g
Kulhydrat: 13,2 g
Fedt: 12 g