GØL Frankfurtere og TULIP Pulled

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


Texas Chili med TULIP Pulled


Pork


1 spsk olivenolie


200 g hakkede rødløg


1 dåse chilibønner


1½ spsk stødt spidskommen


1 tsk knust peber


3 fed hakket hvidløg


Lidt mørk stout (øl)


15 g mørk chokolade, min. 70% kakao


1 dl stærk kaffe


2-3 friske hakkede røde chilier


(med eller uden kerner afhængig af,


hvor stærk man ønsker retten)


½ tsk tørret chipotle chili*


2 dåser hakkede tomater


Lidt sirup til at runde smagen af med


Salt og peber


TULIP Pulled Pork – tilberedt efter


anvisningen på pakken

Sådan gør du

Tomatsalsa
 
12 halve cocktail tomater vendt med
olivenolie, salt og hakket frisk
koriander.
Varm olien og lad løgene snurre
indtil de de får lidt farve, tilsæt de
andre ingredienser og slut af med
tomaterne. Kog saucen ind og smag
til – det tager ca en halv time. Riv
Pulled Pork fra hinanden og vend det
forsigtigt i saucen til sidst.
 
Tørret fladbrød 8 stk
Lun fladbrødet i ovnen eller på
grillen til det er sprødt.
Kom din Texas Chili på det lune brød
sammen med den grillede pølse og
din tomatsalsa, pynt evt med en syltet
chili eller Jalapeños.
 
* Chipotle chili kan købes i det lokale
supermarked eller specialkøbmand.
Det er røget tørret chili.
 
 
Gengivet med tilladelse af GØL