Glutenfrit majsbrød med manchego og rosmarin

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Glutenfrit majsbrød med manchego og rosmarin
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

175 g majsgryn
125 g rismel
2 tsk bagepulver
1 tsk groft salt
1 spsk Fibrex (loppe-frøskaller)
2 æg
3 dl letmælk
100 g smeltet smør
1 spsk hakket rosmarin
75 g manchego i tern

Sådan gør du

Bland majsgryn med rismel, bagepulver, salt og Fibrex. I en anden skål piskes æg sammen med mælk. Bland mælkeblandingen hurtigt i majsblandingen. Vend til sidst smør, rosmarin og ost i.

Kom massen i en lille bradepande foret med bagepapir. Bages i 30 min. ved 190° C.

Energifordeling pr. person: 1662KJ/397Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,9 g.

Kulhydrat: 28,7 g.

Fedt: 13,6 g.