HjemOpskrifterGlutenfrit majsbrød med manchego og rosmarin

Glutenfrit majsbrød med manchego og rosmarin

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 175 g majsgryn
  • 125 g rismel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk FiberHUSK loppefrøskaller
  • 2 æg
  • 3 dl letmælk
  • 100 g smeltet smør
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 75 g manchego i tern

Sådan gør du

  • 1.
    Bland majsgryn med rismel, bagepulver, salt og Fibrex.

  • 2.
    I en anden skål piskes æg sammen med mælk.

  • 3.
    Bland mælkeblandingen hurtigt i majsblandingen.

  • 4.
    Vend til sidst smør, rosmarin og ost i.

  • 5.
    Kom massen i en lille bradepande foret med bagepapir.

  • 6.
    Bages i 30 min. ved 190° C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9862 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1090 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 11 %7.0 g
Kulhydrat: 43.3 %27.8 g
Fedt: 45.7 %13.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;