Glutenfrie boller med hytteost

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Hytteoste boller
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 ml Glutenfrimel fx. Rød Finax
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
300 g hytteost
3 æg
2 spsk melis.

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180° C.

Kom hytteost, æg, salt og sukker i en blender. Når blendet kom det I en skål. Tilsæt bagepulver og natron. Kom “mel” i og brug en røremaskine til at blande det hele. Dejen er våd og meget klistret når det hele er blandet. Tag to skeer og en lille skål koldt vand og form dejen til 8 boller. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 18 minutter eller indtil de er gyldne. Dem du ikke spiser gemmes i en lufttæt beholder.

TIP: Hvis du kommer lidt kardemomme i dejen er det super godt til morgenmad.

Energifordeling pr. person: 1279KJ/305Kcal.
Næringsindhold pr. stk.:
Protein: 7,3 g.
Kulhydrat: 44,4 g.
Fedt: 3,3 g.