HjemOpskrifterGlutenfrie boller med hytteost

Glutenfrie boller med hytteost

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk bagepulver
  • 500 ml Finax Glutenfri Melmix
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 300 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 3 æg
  • 2 spsk flormelis

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Forvarm ovnen til 180° C.

  • 2.
    Kom hytteost, æg, salt og sukker i en blender.

  • 3.
    Når blendet kom det I en skål.

  • 4.
    Tilsæt bagepulver og natron.

  • 5.
    Kom “mel” i og brug en røremaskine til at blande det hele.

  • 6.
    Dejen er våd og meget klistret når det hele er blandet.

  • 7.
    Tag to skeer og en lille skål koldt vand og form dejen til 8 boller.

  • 8.
    Kom dem på en bageplade med bagepapir.

  • 9.
    Bag dem i ca. 18 minutter eller indtil de er gyldne.

  • 10.
    Dem du ikke spiser gemmes i en lufttæt beholder.

  • 11.
    TIP: Hvis du kommer lidt kardemomme i dejen er det super godt til morgenmad.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6595 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
834 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 15.8 %7.7 g
Kulhydrat: 72.3 %35.5 g
Fedt: 11.9 %2.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;