HjemOpskrifterGedeost med purløg og ristede valnødder

Gedeost med purløg og ristede valnødder

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bundt purløg
  • 50 g valnødder
  • 1 knivspids salt og peber
  • 200 g friske gedeoste
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • 1.
    Rist valnødderne i ovnen i 10 min. ved 180 °C.

  • 2.
    Lad dem køle af og knus eller hak dem fint.

  • 3.
    Snit purløget fint og bland med valnødderne.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Hæld blandingen ud på en tallerken og rul gedeosten i det, så den bliver dækket af purløgsblandingen hele vejen rundt.

  • 6.
    Klap det lidt fast.

  • 7.
    Hæld en smule olivenolie over ved servering.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3830 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1268 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 12.1 %9.0 g
Kulhydrat: 4.4 %3.3 g
Fedt: 83.5 %28.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;