HjemOpskrifterGazpachosuppe med torskesalat og sprøde grøntsager
Gazpachosuppe med torskesalat og sprøde grøntsager
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
300 g torsk
250 g rygeost 0,4%
1 bundt purløg
2 rødløg
1 zittauerløg
2 røde peberfrugter
8 tomater
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
groft salt
sort peber
1 citron (usprøjtet)
stødt chili
SÅDAN GØR DU
1.
Damp torsken i en gryde med et par cm vand i bunden i 8-10 min.
2.
Herefter stilles den til afkøling i køleskabet.
½ agurk, ½ peberfrugt og ½ løg snittes i fine tern og serveres som tilbehør til suppen.
3.
Resten af agurken, peberfrugten og løget blendes med tomater, hvidløg og olivenolie og smages til med salt, peber, saft af en halv citron og evt. lidt frisk chili.
4.
Den afkølede torsk nulres og vendes sammen med rygeost, hakket purløg og rødløg, salt og peber.