Gazpachosuppe med torskesalat og sprøde grøntsager

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Gazpachosuppe
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g. torsk
250 g. rygeost
1 lille bdt. purløg
2 rødløg
1 løg
2 røde peberfrugter
8 tomater
3 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
1 citron
Evt. chili

Sådan gør du

Damp torsken i en gryde med et par cm vand i bunden i 8-10 min. Herefter stilles den til afkøling i køleskabet.
½ agurk, ½ peberfrugt og ½ løg snittes i fine tern og serveres som tilbehør til suppen.
Resten af agurken, peberfrugten og løget blendes med tomater, hvidløg og olivenolie og smages til med salt, peber, saft af en halv citron og evt. lidt frisk chili.
Den afkølede torsk nulres og vendes sammen med rygeost, hakket purløg og rødløg, salt og peber.
Husk at skylle alle grøntsager før brug!