HjemOpskrifterGazpachosuppe med torskesalat og sprøde grøntsager

Gazpachosuppe med torskesalat og sprøde grøntsager

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g torsk
  • 250 g rygeost 0,4%
  • 1 bundt purløg
  • 2 rødløg
  • 1 løg
  • 2 røde peberfrugter
  • 8 tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • groft salt
  • sort peber
  • 1 citron (usprøjtet)
  • stødt chili

Sådan gør du

  • 1.
    Damp torsken i en gryde med et par cm vand i bunden i 8-10 min.

  • 2.
    Herefter stilles den til afkøling i køleskabet. ½ agurk, ½ peberfrugt og ½ løg snittes i fine tern og serveres som tilbehør til suppen.

  • 3.
    Resten af agurken, peberfrugten og løget blendes med tomater, hvidløg og olivenolie og smages til med salt, peber, saft af en halv citron og evt. lidt frisk chili.

  • 4.
    Den afkølede torsk nulres og vendes sammen med rygeost, hakket purløg og rødløg, salt og peber.

  • 5.
    Husk at skylle alle grøntsager før brug!.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4186 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
219 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 42.5 %5.5 g
Kulhydrat: 27.6 %3.5 g
Fedt: 29.9 %1.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;