HjemOpskrifterFyldte, grillede champignoner med flødeost og parmaskinke

Fyldte, grillede champignoner med flødeost og parmaskinke

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 20 brune champignoner
  • 200 g flødeost
  • 2 tsk frisk timian
  • 1 skalotteløg
  • 4 spsk soltørrede tomater
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • 0.5 spsk olivenolie
  • 10 g parmigiano reggiano (parmesan)
  • 20 blade frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Fjern stokken fra champignonerne, børst dem fri for jord og tryk midten forsigtigt ned.

  • 2.
    Hak timian, skalotteløg og soltørrede tomater fint.

  • 3.
    Kom det i en skål med flødeost, salt og peber og vend det godt sammen.

  • 4.
    Fyld ostecremen i champignonerne og tilbered dem på grill ved direkte varme i 10-15 minutter.

  • 5.
    Imens steges parmaskinke sprødt i lidt olivenolie på en pande.

  • 6.
    Bræk det herefter ud i mundrette stykker og placer dem på toppen af de grillede champignoner.

  • 7.
    Riv parmesan over og top med basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3455 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
552 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 19.5 %6.3 g
Kulhydrat: 8.5 %2.8 g
Fedt: 72 %10.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;