Kom alt mel på bordet og lav en fordybning i midten, hvori æggeblommerne kommes i.
2.
Lidt af gangen blandes pastadejen til den har en fast og elastisk konsistens.
3.
Alt efter hvilken mel du bruger, kan ekstra æggeblomme være nødvendig at tilføje.
4.
Dejen skal æltes godt, hvorefter den filmes og lægges til hvile i min. 30 min.
5.
Hvis du ikke bruger al dejen eller laver en større portion, egner denne opskrift sig udmærket til at fryse i portioner.
6.
I en skål kommes mascarpone som smages til med salt, sort peber og citronskal.
7.
Pastadejen tilføres lidt mel på begge sider, så den ikke sidder fast i bord eller maskine og rulles først ud med kagerulle til et langt bånd og kan nu køres gennem pastamaskinen.
8.
Jeg slutter min pastadej på anden tyndeste niveau.
9.
Med en rundudstikker (eller en plastikkop) udstikkes pasta oblater som på midten påføres mascarponefyldet.
10.
Oblaterne foldes til halvmåner og pastaen trykkes godt ned rundt om fyldet.
11.
Lad enderne af halvmånerne mødes og pres dejen sammen.
12.
Værsgo, du har lavet en capelletti.
13.
Smørret brunes i en gryde og tilsættes knuste hvidløgsfed og salvieblade - tag smørret af varmen.
14.
Vand i en stor gryde bringes i kog og broccoliskud blancheres i 30 sekunder, hvorefter de saltes og lægges klar til anretning.
15.
Gem vandet - pastaen skal koges i det om lidt.
16.
Tomaten skæres i meget tynde skiver og anrettes på et fad eller stor tallerken.
17.
Skær ligeledes de rensede forårsløg i tynde skiver.