4 personer
2 auberginer
3 spsk olivenolie
2 rødløg
1 spsk frisk rosmarin, hakket
250 g ricotta
250 g tomatpuré
salt og sort peber
Skær auberginerne i tynde skiver på langs. Pensl dem med 2 spsk olivenolie og krydr med salt. Bag auberginerne i 20 min. ved 200 gr.
Skær løg i strimler og steg dem i 1 spsk olivenolie til de begynder at brune. Krydr med salt og peber og tilsæt rosmarin.
Bland løgene med ricotta. Læg en god skefuld af fyldet i enden af hver aubergineskive. Rul dem sammen og kom dem i et fad. Hæld tomatpuréen over og bag retten i ovnen i 25 min. ved 200 gr.
Energifordeling pr. person:
1247KJ/298Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3 g.
Kulhydrat: 7,9 g.
Fedt: 5,3 g.