HjemOpskrifterFyldte aubergineruller

Fyldte aubergineruller

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 auberginer
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 rødløg
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 250 g ricotta
  • 250 g koncentreret tomatpuré
  • salt & sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skær auberginerne i tynde skiver på langs.

  • 2.
    Pensl dem med 2 spsk olivenolie og krydr med salt.

  • 3.
    Bag auberginerne i 20 min. ved 200 gr.

  • 4.
    Skær løg i strimler og steg dem i 1 spsk olivenolie til de begynder at brune.

  • 5.
    Krydr med salt og peber og tilsæt rosmarin.

  • 6.
    Bland løgene med ricotta.

  • 7.
    Læg en god skefuld af fyldet i enden af hver aubergineskive.

  • 8.
    Rul dem sammen og kom dem i et fad.

  • 9.
    Hæld tomatpuréen over og bag retten i ovnen i 25 min. ved 200 gr.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4515 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
347 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 17.9 %3.7 g
Kulhydrat: 27.9 %5.7 g
Fedt: 54.2 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;