Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fyldt grisekam med østershatte og rodfrugter
Fyldt grisekam med østershatte og rodfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 kg grisekamme med ridsede svær
300 g østershatte
2 spsk olivenolie
2 knuste fed hvidløg
1 dl grofthakket kruspersille
1 spsk citronskal (usprøjtet)
1 spsk fint salt
rodfrugter:
500 g gulerødder i grove tern
500 g persillerødder i grove tern
400 g kartofler i grove tern
2 spsk olivenolie
2 spsk frisk timian
500 g søde kartofler i grove tern
Sådan gør du
1.
Riv østershatte i strimler.
2.
Varm en pande godt op med olivenolie til den er meget varm.
3.
Kom østershatte på panden og steg til de er gyldne, sænk temperaturen og tilsæt knust hvidløg, persille og citronskal.
4.
Skær en lomme i kammen lige under sværen.
5.
Kom svampefyldet i lommen.
6.
Snør kammen sammen og krydr sværene med fint salt.
7.
Kom stegen i en bradepande i en kold ovn.
8.
Tænd ovnen på 200 grader og steg den i 30 minutter.
9.
Tag stegen ud og fordel rodfrugter, kartofler, olivenolie og timian i bradepanden.
10.
Giv steg og rodfrugter ydermere 1 time og 15 minutter.
11.
Tjek om stegen har fået nok.
12.
Grill stegen til sidst og pynt med frisk timian.
13.
Server den skåret i skiver med rodfrugter.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
27232 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
633 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
26.2 %
9.8 g
Kulhydrat:
16.1 %
6.0 g
Fedt:
57.7 %
9.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;