Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Flæskesteg med krydderurter og bulgursalat med kål, mozzarella og granatæble
Flæskesteg med krydderurter og bulgursalat med kål, mozzarella og granatæble
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 fed hvidløg
1 kg flæskesteg
1 dl bredbladet persille
6 frisk salvie
salt & sort peber
2.5 dl bulgur
4.5 dl vand
150 g rødkål
150 g grønkål
1 granatæble
1 dl mynte
250 g friske mozzarella oste
0.5 citron saftten
Sådan gør du
1.
Skær et snit ind i fedtlaget mellem kødet og sværen, så sværen kan vippes af som et låg, men stadig sidder fast langs den ene side.
2.
Hak hvidløg fint, og hak persille og salvie groft.
3.
Krydr stegen indvendigt med salt og peber, og læg hvidløg og krydderurter ind på kødet.
4.
Vip sværen tilbage, og brug kødsnor til at binde stegen sammen igen.
5.
Krydr stegen udvendigt med salt og peber, og læg den i et ovnfast fad med sværen nogenlunde plant, så den bliver sprød.
6.
Brug evt. en halv kartoffel eller et stykke sammenkrøllet sølvpapir til at løfte stegen op, hvis den ikke er helt jævn.
7.
Bag stegen i ovnen ved 200°C i 1 time.
8.
Hæv temperaturen til 225°C, og steg den færdig i 10 min., til sværen er sprød.
9.
Stegen skal have en centrumtemperatur på 72°C.
10.
Kog imens bulguren i vand med lidt salt under låg i 15 min.
11.
Lad den trække i 10 min., og kom den så over i en salatskål.
12.
Snit rødkål og grønkål fint, og tag kernerne ud af granatæblet.
13.
Bland det hele i bulguren sammen med grofthakket mynte, mozzarella i grove stykker, citronsaft og olivenolie samt lidt salt og peber.
SPISETID opskrift
Dansk
Jul
Svin
Hovedret
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16205 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
653 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
27 %
10.4 g
Kulhydrat:
16.2 %
6.2 g
Fedt:
56.8 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;