Flanksteak med asiatisk nudelsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Flankesteak
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 flanksteak ca. 700 g

salt og kværnet peber

 

Nudelsalat:

300 g nudler

1 gul peberfrugt i strimler

1 bdt. forårsløg i tynde skiver på skrå

2 gulerødder, i strimler

10 stk. rosenkål, fint snittet

2 håndfuld frisk koriander

 

Dressing:

3 spsk. sesamolie

2 spsk. fish sauce

1 spsk. soja sauce

saft af 1 lime

1 spsk. honning

5 g frisk chili

 

Pynt:

50 g hakket peanuts

30 g ristet løg

Sådan gør du

Grill flanksteak på grill pande i ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.

Lad flanksteak trække i folie i 15 min inden udskæring.

Kog nudler, kom koldt vand på og lad dem afdryppe i sigte.

Ryst ingredienser til dressingen godt sammen og den er klar.

Bland alle grøntsager i en stor skål, Hæld dressingen over, vend nudler i og lad gerne nudelsalaten stå og trække smag i 10 min.

Skær tynde skiver af flanksteak på tværs af kødfibrene.

Anret på 4 tallerkener, nudelsalat og skiver af flanksteak.

Pynt nudelsalat med hakket peanuts og ristet løg.

 

 

Energi pr. person:  3403 Kj/  810 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,6 g.
Kulhydrat: 16,8  g.
Fedt: 7,1 g.