HjemOpskrifterFlanksteak med asiatisk nudelsalat

Flanksteak med asiatisk nudelsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 700 g flanksteak
  • salt & friskkværnet peber
nudelsalat:
  • 300 g tørrede ægnudler
  • 1 gul peberfrugt i strimler
  • 1 bundt forårsløg i tynde skrå skiver
  • 2 gulerødder i strimler
  • 10 rosenkål fint snittet
  • 1 bundt frisk koriander
Dressing
  • 3 spsk sesamolie
  • 1 spsk thai fiskesauce
  • 1 saften fra limefrugt
  • 1 spsk honning
  • 5 g chiller
pynt:
  • 50 g hakket peanuts
  • 30 g ristede løg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Grill flanksteak på grill pande i ca. 6 min på hver side.

  • 2.
    Krydr med salt og peber.

  • 3.
    Lad flanksteak trække i folie i 15 min inden udskæring.

  • 4.
    Kog nudler, kom koldt vand på og lad dem afdryppe i sigte.

  • 5.
    Ryst ingredienser til dressingen godt sammen og den er klar.

  • 6.
    Bland alle grøntsager i en stor skål, Hæld dressingen over, vend nudler i og lad gerne nudelsalaten stå og trække smag i 10 min.

  • 7.
    Skær tynde skiver af flanksteak på tværs af kødfibrene.

  • 8.
    Anret på 4 tallerkener, nudelsalat og skiver af flanksteak.

  • 9.
    Pynt nudelsalat med hakket peanuts og ristet løg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12881 kj / 3079 kcal
Næringsindhold pr. 100g
683 kj / 163 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 28.7 %11.5 g
Kulhydrat: 35.6 %14.3 g
Fedt: 35.7 %6.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;