4 personer
1 flanksteak ca. 700 g
salt og kværnet peber
Nudelsalat:
300 g nudler
1 gul peberfrugt i strimler
1 bdt. forårsløg i tynde skiver på skrå
2 gulerødder, i strimler
10 stk. rosenkål, fint snittet
2 håndfuld frisk koriander
Dressing:
3 spsk. sesamolie
2 spsk. fish sauce
1 spsk. soja sauce
saft af 1 lime
1 spsk. honning
5 g frisk chili
Pynt:
50 g hakket peanuts
30 g ristet løg
Grill flanksteak på grill pande i ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
Lad flanksteak trække i folie i 15 min inden udskæring.
Kog nudler, kom koldt vand på og lad dem afdryppe i sigte.
Ryst ingredienser til dressingen godt sammen og den er klar.
Bland alle grøntsager i en stor skål, Hæld dressingen over, vend nudler i og lad gerne nudelsalaten stå og trække smag i 10 min.
Skær tynde skiver af flanksteak på tværs af kødfibrene.
Anret på 4 tallerkener, nudelsalat og skiver af flanksteak.
Pynt nudelsalat med hakket peanuts og ristet løg.
Energi pr. person: 3403 Kj/ 810 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,6 g.
Kulhydrat: 16,8 g.
Fedt: 7,1 g.