Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Fladbrød med edamamehummus og spicy stegte kartofler
Fladbrød med edamamehummus og spicy stegte kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g gær
2.5 dl lunkent vand
1 spsk olivenolie
2 tsk groft salt
2 tsk honning
400 g hvedemel
350 g edamamebønner
2 spsk tahin (kan erstattes med peanutbutter)
2 spsk friskpresset citronsaft
0.5 dl vand
salt og sort peber
500 g kartofler
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk tørret chiliflage
1 tsk paprika
2 spsk olivenolie
1 dl bredbladet persille
SÅDAN GØR DU
1.
Rør vand og gær sammen med olivenolie, salt og honning.
2.
Tilsæt melet, og ælt dejen godt sammen.
3.
Lad den hæve et lunt sted i 1½ time.
4.
Del dejen i 8 stykker, og tril dem til kugler.
5.
Rul hver kugle ud til et fladbrød.
6.
Varm en tykbundet pande op, og bag brødene i panden (uden olie) ved middel varme, ca. 2-3 min. pr. side.
7.
Pak dem ind i et rent viskestykke, efterhånden som de bliver færdige.
8.
Blend edamamebønner sammen med tahin, citronsaft og vand, og smag til med salt og peber.
9.
Skær kartoflerne i tern, og vend dem med spidskommen, chiliflager, paprika, salt, peber og olivenolie.
10.
Kom dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen ved 200°C i 30 min.
11.
Vend de færdige kartofler med grofthakket persille.
Madpandekager og tacos
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11689 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
680 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
13.3 %
5.3 g
Kulhydrat:
59.2 %
23.7 g
Fedt:
27.5 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;