Fiskegryde med torsk, chorizo, kikærter og kartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fiskegryde med torsk, chorizo, kikærter og kartofler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g kartofler

1 løg

1 rød peberfrugt

1 fed hvidløg

200 g chorizo

1 spsk. olivenolie

2 tsk. paprika

2 dl hvidvin

1 dåse flåede tomater

2 spsk. frisk oregano + ekstra til pynt

400 g kuller- eller torskefilet

1 dåse kikærter

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Skær løg og peberfrugt i strimler. Hak hvidløget fint, og skær chorizo i tykke skiver. Varm olien i en sauterpande, og steg chorizo sammen med løg og peberfrugt i 5 min. Tilsæt hvidløg og paprika, og steg videre et minut. Kom hvidvin i, og lad det koge lidt op. Tilsæt flåede tomater, kartofler og oregano, og lad det simre under låg i 15 min. Smag sovsen til med salt og peber, og kom så kikærterne i. Skær fisken i grove stykker, og læg det øverst på sovsen. Læg låg på, og lad retten simre færdig i 5-6 min.

 

Energi pr. person: 2251KJ/538Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 7 g.
Fedt: 5,2 g.