HjemOpskrifterFiskefrikadeller med rødbederemoulade

Fiskefrikadeller med rødbederemoulade

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 løg
  • 800 g fiskefars
  • 0.5 tsk friskkværnet peber
  • 0.5 tsk salt
  • 25 g smør
  • 1 spsk smagsneutral olie
Rødbederemoulade
  • 300 g rødbeder
  • 2 spsk kapers
  • 2 spsk cornichoner
  • 1 dl mayonnaise
  • 1.5 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk dijonsennep
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk friskkværnet peber
  • 1 citron
  • frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Riv løget fint, og rør det i fiskefarsen sammen med salt og friskkværnet sort peber.

  • 2.
    Form fiskefrikadellerne i håndfladen ved at bruge en ske dyppet i koldt vand.

  • 3.
    Varm en pande og tilsæt smør og olie.

  • 4.
    Når smørret er smeltet, steg så fiskefrikadellerne i fire minutter på hver side ved lav varme, indtil de er gennemstegte og har en flot stegeskorpe.

  • 5.
    Fortsæt med rødbederemoulade: Kog rødbeder indtil de stadigvæk har lidt bid tilbage.

  • 6.
    Hak nu rødbeder, kapers og cornichoner fint, og bland sammen med mayonnaise, creme fraiche og dijonsennep.

  • 7.
    Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

  • 8.
    Servér fiskefrikadellerne på et fad, og pynt med citronbåde og frisk dild.

  • 9.
    Anret rødbederemouladen i en skål ved siden af.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9900 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 14 %4.8 g
Kulhydrat: 28.3 %9.6 g
Fedt: 57.7 %9.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;