HjemOpskrifterFiskefrikadeller med lime og krydderurter

Fiskefrikadeller med lime og krydderurter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • skal og saft af 1 limefrugt
  • 400 g fiskefars
  • 3 spsk hakkede krydderurter
  • smagsneutral olie og
  • smør til stegning
ovnbagte kartofler
  • 800 g kartofler gerne med skal
  • 3 spsk olivenolie
  • salt & friskkværnet peber
  • 2 tsk tørret oregano
dressing
  • 3 dl Cheasy® skyr naturel
  • 100 g revet gulerødder
  • 1 tsk tørret estragon
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 spsk finthakket løg
  • 0.25 tsk stødt gurkemeje
  • 0.5 tsk karry

Sådan gør du

  • 1.
    Bland ingredienserne sammen til dressingen og lad den trække på køl.

  • 2.
    Vend kartoffelbåde med olivenolie, salt, kværnet peber og tørret oregano.

  • 3.
    Kom kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem ved 200 grader i ca. 45 min.

  • 4.
    Bland revet limeskal, saft og krydderurter i den færdige fiskefars.

  • 5.
    Varm en pande op med lige dele smør og olie.

  • 6.
    Form fiskefarsen som små deller med en ske og steg dem ca. 5 min på hver side ved medium varme.

  • 7.
    Servér de lune sprøde kartofler med remouladedressingen og små krydderurter fiskefrikadeller.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6992 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
406 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 21 %5.0 g
Kulhydrat: 50.9 %12.2 g
Fedt: 28.1 %3.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;