Fiskefrikadeller med fennikelsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fiskefrikadeller
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 stk. Fiskefrikadeller fra meny.

4 appelsiner eller blodappelsiner delt i filetter
2 fennikel skåret i tynde strimler
100 g. oliven
1 æble skåret i både
4 spsk. god olivenolie
4 spsk. appelsinsaft
Havsalt
15 g. Hakket persille

8 skiver ristet rugbrød

Sådan gør du

pil og skær appelsinerne i små fileter. Skær ned langs siderne på appelsinen og fjern skallen og den hvide ”membran” på appelsinen. Gem 1 halv appelsin til dressing. Vend fennikel, æble appelsinfileter og oliven sammen i en skål. Varm fiskefrikadellerne i ovnen ved 200° i 10 – 15 min.

 

Pisk olivenolie og saften fra den halve appelsin sammen med havsalt. Vend dressingen med fennikelsalaten og servér med lune fiskefrikadeller og ristet rugbrød. Drys med hakket persille.

Energi pr. person:

2562 KJ (610 kcal)

 

Energifordeling pr. 100g

Protein: 16,4 %

Fedt: 34,3 %

Kulhydrat: 49,3 %