HjemOpskrifterFiskedeller med quinoa-spinatsalat

Fiskedeller med quinoa-spinatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g flåede rødspættefileter
  • 200 g quinoa
  • 4 æg
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk smør
  • 200 g hel spinat
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 2 spsk olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra.

  • 2.
    Tag ¼ af quinoaen fra til fiskedellerne.

  • 3.
    Kog 3 af æggene hårdkogte, ca. 10 min.

  • 4.
    Kom fisken i en foodprocesser og hak den – du kan også hakke den groft med en skarp kniv.

  • 5.
    Bland fisken med 1 pisket æg og den lille portion quinoa.

  • 6.
    Krydr med salt og peber og lad farsen trække i køleskabet i 15 min.

  • 7.
    Form den til frikadeller og steg dem i smør i 5-7 min pr. side. Rens spinaten og dup den tør.

  • 8.
    Rens spinaten og dup den tør.

  • 9.
    Skær de kogte æg i både og vend i spinaten sammen med resten af quinoaen.

  • 10.
    Lav en dressing af saften af en halv citron samt revet skal af det hele samt 2 spsk olivenolie.

  • 11.
    Krydr med salt og peber og vend i salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8199 kj / 1960 kcal
Næringsindhold pr. 100g
697 kj / 167 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 22.3 %9.2 g
Kulhydrat: 41.6 %17.0 g
Fedt: 36.1 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;