4 personer
200 g quinoa
400 g flåede rødspættefileter
4 æg
Salt og peber
1 spsk. smør
200 g frisk spinat
1 ubehandlet citron
2 spsk olivenolie
1 Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra. Tag ¼ af quinoaen fra til fiskedellerne. Kog 3 af æggene hårdkogte, ca. 10 min.
2 Kom fisken i en foodprocesser og hak den – du kan også hakke den groft med en skarp kniv. Bland fisken med 1 pisket æg og den lille portion quinoa. Krydr med salt og peber og lad farsen trække i køleskabet i 15 min. Form den til frikadeller og steg dem i smør i 5-7 min pr. side.
3 Rens spinaten og dup den tør. Skær de kogte æg i både og vend i spinaten sammen med resten af quinoaen. Lav en dressing af saften af en halv citron samt revet skal af det hele samt 2 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber og vend i salaten.
Energi pr. person:
1899KJ/453Kcal
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 9,5g
Kulhydrat: 8,6g
Fedt: 5,9g