Fiskedeller med quinoa-spinatsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g quinoa
400 g flåede rødspættefileter
4 æg
Salt og peber
1 spsk. smør
200 g frisk spinat
1 ubehandlet citron
2 spsk olivenolie

Sådan gør du

1 Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra. Tag ¼ af quinoaen fra til fiskedellerne. Kog 3 af æggene hårdkogte, ca. 10 min.

2 Kom fisken i en foodprocesser og hak den – du kan også hakke den groft med en skarp kniv. Bland fisken med 1 pisket æg og den lille portion quinoa. Krydr med salt og peber og lad farsen trække i køleskabet i 15 min. Form den til frikadeller og steg dem i smør i 5-7 min pr. side.

3 Rens spinaten og dup den tør. Skær de kogte æg i både og vend i spinaten sammen med resten af quinoaen. Lav en dressing af saften af en halv citron samt revet skal af det hele samt 2 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber og vend i salaten.
 

Energi pr. person:
1899KJ/453Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 9,5g
Kulhydrat: 8,6g
Fedt: 5,9g