HjemOpskrifterFiskeburger med rød thaikarry og spirer

Fiskeburger med rød thaikarry og spirer

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 æg
  • 500 g lyssejfileter
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 lille løg
  • 1 spsk rød karrypasta
  • havsalt
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 4 burgerboller
  • 4 spsk mayonnaise
  • evt. 4 spsk sød chilisauce
  • 1 bakke lucernespire
  • 1 1 potte ærteskud
  • 0.5 agurk i skiver
  • 0.5 hovedsalat

Sådan gør du

  • 1.
    Hak fisken groft.

  • 2.
    Fjern de yderste grove blade fra citrongræs, og kasser toppen.

  • 3.
    Hak bunden fint.

  • 4.
    Rør fisken sammen med æg, hvedemel, revet løg, citrongræs og karrypasta.

  • 5.
    Form farsen til fire bøffer, og steg dem i olie ved middel varme i 6-8 min. pr. side.

  • 6.
    Lun burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise og evt. sød chilisauce.

  • 7.
    Læg bollen sammen med fisk, spirer, ærteskud og agurk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9368 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
639 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 25.4 %9.5 g
Kulhydrat: 33.8 %12.7 g
Fedt: 40.8 %7.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;