Fiskeburger med rød thaikarry og spirer

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fiskeburger med rød thaikarry og spirer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g lyssejfilet

2 æg

3 spsk. hvedemel

1 lille løg

1 spsk. thai rød karrypasta

Salt

2 spsk. vindruekerneolie

4 burgerboller

4 spsk. mayonnaise

evt. 4 spsk. sød chilisauce

1 bakke lucernespirer

1 potte ærteskud

½ agurk i skiver

½ hovedsalat

Sådan gør du

Hak fisken groft. Fjern de yderste grove blade fra citrongræs, og kasser toppen. Hak bunden fint. Rør fisken sammen med æg, hvedemel, revet løg, citrongræs og karrypasta. Form farsen til fire bøffer, og steg dem i olie ved middel varme i 6-8 min. pr. side. Lun burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise og evt. sød chilisauce. Læg bollen sammen med fisk, spirer, ærteskud og agurk.

 

Energi pr. person: 1907KJ/456Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,3 g. 
Kulhydrat: 10,4 g. 
Fedt: 6,3