4 personer
500 g lyssejfilet
2 æg
3 spsk. hvedemel
1 lille løg
1 spsk. thai rød karrypasta
Salt
2 spsk. vindruekerneolie
4 burgerboller
4 spsk. mayonnaise
evt. 4 spsk. sød chilisauce
1 bakke lucernespirer
1 potte ærteskud
½ agurk i skiver
½ hovedsalat
1 tsk finhakket citrongræs
Hak fisken groft. Fjern de yderste grove blade fra citrongræs, og kasser toppen. Hak bunden fint. Rør fisken sammen med æg, hvedemel, revet løg, citrongræs og karrypasta. Form farsen til fire bøffer, og steg dem i olie ved middel varme i 6-8 min. pr. side. Lun burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise og evt. sød chilisauce. Læg bollen sammen med fisk, spirer, ærteskud og agurk.
Energi pr. person: 1907KJ/456Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 10,4 g.
Fedt: 6,3