HjemOpskrifterFetadip med agurker og sprøde pitachips

Fetadip med agurker og sprøde pitachips

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • ⅓ agurk
  • saften fra ½ citron (usprøjtet)
  • 1 bundt dild
  • 3 spsk olivenolie
  • 100 g Puck® salatost i blok
  • 200 g greek yoghurt
  • salt & sort peber
  • 4 pitabrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær agurken i små tern, og vend sammen med citronsaft, hakket dild og olivenolie.

  • 2.
    Smuldr fetaen ned i yoghurten, og rør det sammen med lidt salt og peber.

  • 3.
    Kom agurkerne oven på.

  • 4.
    Del pitabrødene i 6 stykker hver, og rist dem sprøde i ovnen i 10 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5440 kj / 1300 kcal
Næringsindhold pr. 100g
690 kj / 165 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 10.7 %4.3 g
Kulhydrat: 44.6 %18.1 g
Fedt: 44.7 %8.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;