Fetadip med agurker og sprøde pitachips

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Fetadip med agurker og sprøde pitachips
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1/3 agurk

saft af ½ citron

1 håndfuld dild

3 spsk. olivenolie

100 g feta

200 g græsk yoghurt

salt og sort peber

4 pitabrød

Sådan gør du

Skær agurken i små tern, og vend sammen med citronsaft, hakket dild og olivenolie. Smuldr fetaen ned i yoghurten, og rør det sammen med lidt salt og peber. Kom agurkerne oven på. Del pitabrødene i 6 stykker hver, og rist dem sprøde i ovnen i 10 min. ved 200°C.

 

Energi pr. pers: 1771KJ/423Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,9 g.
Kulhydrat: 22 g.
Fedt: 10,6 g.