4 personer
1/2 kg hakket oksekød.
1 tsk salt. Friskkværnet peber.
1-2 snackpebre.
¼ dl hakket persille.
½ dl revet parmesan.
1 dåse hakkede tomater.
Parmesan og persille
Tilbehør: kartofler, ris eller brød
Rør kødet sejt med salt, og krydr med friskkværnet peber.
Skær snackpeber i små tern, og rør det i kødet sammen med persille og parmesan. Form farsen til et farsbrød, og læg det i
et ovnfast fad. Bag det 15 min. ved 200 °C, hæld tomat hen over og bag i yderligere 15 min. Servér farsbrødet drysset godt med parmesan samt hakket persille.
Energi pr. person incl. 175 g kartofler: 1925kj/458 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,6 g. Fedt: 3,9 g. Kulhydrat: 8,4 g.