HjemOpskrifterFarsbrød med tomat

Farsbrød med tomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk salt & friskkværnet peber
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 røde snackpebere
  • 0.25 dl hakket kruspersille
  • 0.5 dl parmigiano reggiano
  • 1 dåse hakket tomat
  • parmigiano reggiano og persille
  • tilbehør: kartoffel, ris eller brød

Sådan gør du

  • 1.
    Rør kødet sejt med salt, og krydr med friskkværnet peber.

  • 2.
    Skær snackpeber i små tern, og rør det i kødet sammen med persille og parmesan.

  • 3.
    Form farsen til et farsbrød, og læg det i et ovnfast fad.

  • 4.
    Bag det 15 min. ved 200 °C, hæld tomat hen over og bag i yderligere 15 min.

  • 5.
    Servér farsbrødet drysset godt med parmesan samt hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4763 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
404 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 41.4 %9.8 g
Kulhydrat: 8.4 %2.0 g
Fedt: 50.2 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;