Farsbrød med tomat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Farsbrød
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1/2 kg hakket oksekød.
1 tsk salt. Friskkværnet peber.
1-2 snackpebre.
¼ dl hakket persille.
½ dl revet parmesan.
1 dåse hakkede tomater.
Parmesan og persille

Tilbehør: kartofler, ris eller brød

Sådan gør du

Rør kødet sejt med salt, og krydr med friskkværnet peber.

Skær snackpeber i små tern, og rør det i kødet sammen med persille og parmesan. Form farsen til et farsbrød, og læg det i
et ovnfast fad. Bag det 15 min. ved 200 °C, hæld tomat hen over og bag i yderligere 15 min. Servér farsbrødet drysset godt med parmesan samt hakket persille.

Energi pr. person incl. 175 g kartofler: 1925kj/458 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,6 g. Fedt: 3,9 g. Kulhydrat: 8,4 g.