Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Entrecote med tomatiseret bearnaise og bønnefritter
Entrecote med tomatiseret bearnaise og bønnefritter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 skiver entrecote
olie og smør til stegning
salt og friskkværnet peber
semi-dried cherrytomater:
300 g cherrytomater
2 tsk sukker
4 spsk olivenolie
friskkværnet peber
bønnefritter:
500 g frosne grønne bønner
0.5 spsk olivenolie
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk havsalt
20 g spinatblade
tomatiseret bearnaise:
3 dl creme fraiche 38%
1- 2 spsk koncentreret tomatpuré
3 æggeblommer
100 g koldt smør
2 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk salt
0.5 friskkværnet peber
0.5 dl friskhakket estragonblade
Sådan gør du
1.
Del cherrytomater i halve og kom dem på bagepapir i en bradepande.
2.
Drys med sukker, olivenolie og kværnet peber.
3.
Kom tomaterne i ovnen ved 125°C i 60 minutter.
4.
De kan med fordel laves dagen før.
5.
Varm en ovn op til 200°C varmluft.
6.
Kom de frosne bønner i en skål og vend dem med olivenolie, hvidløgssalt og seasalt.
7.
Kom dem på bagepapir i en bradepande og steg dem i ovnen i 40-45 minutter.
8.
Vend dem undervejs.
9.
Når bønnefritterne er tilberedte, vendes den skyllede, friske spinat i bønnerne.
10.
Til bearnaisesaucen piskes creme fraiche 38 %, tomatkoncentrat og æggeblommer sammen i en gryde.
11.
Pisk i ca. 6 minutter.
12.
Konsistensen er først lidt tynd, men derefter piskes det tykt og samler sig igen.
13.
Pisk tern af koldt smør i saucen lidt efter lidt ved medium varme.
14.
Smag til med citronsaft, salt, kværnet peber og friskhakket estragon.
15.
Varm 2 pander op med olie og smør.
16.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
17.
Steg entrecoterne på hver pande, og sørg for, at der er en god stegeskorpe.
18.
Steg på begge sider i ca. 3 minutter.
19.
Krydr med salt og peber.
20.
Anret stegte entrecoter, bønnefritter med spinat, semi-dried cherrytomater, tomatiseret bearnaise og drys med frisk estragon.
Grøntsager
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15845 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
808 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
14.9 %
7.1 g
Kulhydrat:
6 %
2.8 g
Fedt:
79.1 %
17.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;