HjemOpskrifterEntrecote med bourbon-peber-sauce

Entrecote med bourbon-peber-sauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 entrecote
  • 1 tsk hele peberkorn & salt
  • 2 bananskalotteløg
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.5 dl whisky
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 bundt kruspersille
tilbehør
  • frossen grøn bønne & pommesfrites

Sådan gør du

  • 1.
    Krydr bøfferne med salt på begge sider.

  • 2.
    Knus peberkornene groft i en morter.

  • 3.
    Hak skalotteløgene fint.

  • 4.
    Varm smør og olie i en pande, og steg bøfferne ved høj varme i ca. 2 min. pr. side.

  • 5.
    Tag dem op af panden, og læg dem til side.

  • 6.
    Kom skalotteløg og peber i panden, og steg det et par minutter.

  • 7.
    Tilsæt bourbon, og lad det boble et minut, før tomatpuré og fløde tilsættes.

  • 8.
    Lad saucen tykne i et par minutter, kom så bøfferne tilbage i panden, og vend dem i saucen.

  • 9.
    Drys hakket persille over ved servering.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4906 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1098 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 5.6 %3.6 g
Kulhydrat: 6 %3.9 g
Fedt: 78.6 %23.3 g
Alkohol: 9.8 %3.6 g
;