4 personer
Rosmarinsirup:
¾ dl sukker
¾ dl vand
1 lille bundt frisk rosmarin
Drinks:
16 cl gin
4 spsk. limesaft
4 spsk. rosmarinsirup
Kerner fra ½ granatæble
0,5 l. danskvand
4 kviste frisk rosmarin
Isterninger
Rosmarinsirup:
Kog vand og sukker i en gryde til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og kom halvdelen af de friske rosmarinkviste i og lad det trække 15 minutter.
Tip: Rosmarinsirup laves med fordel dagen før og stilles på køl.
Drinks:
Bland gin, limesaft og rosmarinsirup med en smule is i en shaker eller en blender. Kom isterninger og granatæblekerner i et glas sammen med en frisk kvist rosmarin. Hæld gin over isen og spæd op med danskvand.
Energi pr. person: 802 Kj/ 191 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,2 g.
Kulhydrat: 8,9 g.
Fedt: 0,2 g.
Alkohol: 6,1 g.