HjemOpskrifterDip med bagt hvidløg og timian

Dip med bagt hvidløg og timian

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 spsk frisk timian
  • 150 g yoghurt 10%
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Pak hvidløgsfeddene ind i alufolie (behold skindet på), og bag dem i 20 min. ved 180 °C.

  • 2.
    Pres feddene ud, og kom dem i en skål.

  • 3.
    Mos dem, og rør sammen med olivenolie, oregano og timian.

  • 4.
    Tag halvdelen af blandingen fra.

  • 5.
    Rør yoghurt i, og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Kom dippen i en skål og top med resten af hvidløgsblandingen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2367 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1076 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 5.8 %3.7 g
Kulhydrat: 9.5 %6.0 g
Fedt: 84.7 %24.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;