Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Dampet laks med fennikel, peberfrugter og pasta
Dampet laks med fennikel, peberfrugter og pasta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og friskkværnet peber
450 g ferske laks uden skind, skåret i tern
1 citron (usprøjtet)
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg i skiver
0.5 rød chilipeber
200 g fennikler i tynde skiver
125 g rød peberfrugter i små strimler
125 g gule peberfrugter i små strimler
500 g (1 pakke) frisk tagliatelle
2 dl frisk basilikum
50 g friskrevet parmigiano reggiano
salt og friskkværnet peber
pynt:
frisk basilikum
tilbehør:
groft brød
Sådan gør du
1.
Skær laksen i tern 2x2 cm.
2.
Kom den i et ovnfast fad med lidt vand i bunden, krydr med salt og peber.
3.
Riv frisk citronskal over fisken.
4.
Kom folie over fadet og kom det i ovnen ved 200 grader i 12-15 min. til fiskestykkerne er faste.
5.
Varm en stor sautepande op med olivenolie og sauter hvidløg og chili i 2 min.
6.
Kom fennikel og peberfrugter ved og lad det simre i 6 min.
7.
Kog pasta efter forskriften og gem lidt af pastavandet.
8.
Dræn pastaen.
9.
Vend pastaen i sautepanden med grøntsager.
10.
Vend frisk basilikum og revet parmesanost i pastaen og anret med stykker af den dampede laks.
11.
Pynt med basilikum.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8943 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
539 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
27.2 %
8.6 g
Kulhydrat:
25.8 %
8.2 g
Fedt:
47 %
6.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;