Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Dampede fladfiskeruller med grov rodfrugtmos, friskt grønt og urter
Dampede fladfiskeruller med grov rodfrugtmos, friskt grønt og urter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
450 g rødspættefileter (eller anden fladfisk)
2 dl vand
2 dl hvidvin
1 dl opblandet koncentreret fiskefond
Rodfrugtmos
2 søde kartofler
300 g knoldselleri
200 g kartofler
20 g smør
1 dl mælk
1 dl persille (hakket)
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Grønt
2 små rødbeder (evt. gule beder eller bolsjebeder)
2 gulerødder
50 g porrer
1 citron
1 dl frisk timian
1 dl frisk dildkvist
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Skræl og skær søde kartofler, knoldselleri og kartofler i tern.
2.
Kog kartofler og selleri i saltet vand, indtil de er møre.
3.
Brug en kartoffelmoser og tilsæt smør, mælk, persille, salt og friskkværnet sort peber.
4.
Mos, indtil du har en grov kartoffelmos.
5.
Rul fiskefileterne i roulader, og brug en tandstik til at ”lukke” dem.
6.
Drys med salt og friskkværnet sort peber.
7.
Læg i et ovnfast fad, og hæld vand, fiskefond og hvidvin i bunden.
8.
Tilbered i en forvarmet ovn cirka 10-15 minutter ved 160 grader.
9.
Skær beder, gulerødder og porrer i fine strimler.
10.
Bland med citron, timian, salt og friskkværnet sort peber.
11.
Anret grov rodfrugtmos, fladfiskeruller og grønt på tallerkner.
12.
Pynt med citronbåde, lidt ekstra timian, dild og servér straks!.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7872 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
273 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
34.8 %
5.6 g
Kulhydrat:
45.7 %
7.4 g
Fedt:
12.3 %
0.9 g
Alkohol:
7.2 %
0.7 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;