HjemOpskrifterCrostini med ricotta og anjosristet broccoli

Crostini med ricotta og anjosristet broccoli

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lille flute
  • 0.5 broccoli
  • 4 ansjosfileter
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • salt og sort peber
  • 1 frisk chili
  • 150 g ricotta

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær flute I skiver og rist dem sprøde i ovnen i 5-10 min. ved 200°C.

  • 2.
    Halver hvidløgsfedet og gnid brødene på den ene side med hvidløg.

  • 3.
    Dryp med 1 spsk olie.

  • 4.
    Del broccolien i store buketter og skær dem i skiver.

  • 5.
    Varm resten af olien i en pande og steg broccolien.

  • 6.
    Hak ansjoserne groft og kom dem i broccolien efter et par minutter.

  • 7.
    Vend citronsaft i og krydr med salt og peber.

  • 8.
    Hak chilien fint.

  • 9.
    Smør brødene med ricotta og kom broccolien over.

  • 10.
    Drys med chili.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3997 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
753 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 16.2 %7.2 g
Kulhydrat: 40.9 %18.1 g
Fedt: 42.9 %8.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;