Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Crostini med ricotta og anjosristet broccoli

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 lille flute

1+1 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

½ broccoli

4 ansjosfileter

1 spsk citronsaft

salt og sort peber

1 chili

150 g ricotta

Om råvarerne

Skær flute I skiver og rist dem sprøde i ovnen i 5-10 min. ved 200°C. Halver hvidløgsfedet og gnid brødene på den ene side med hvidløg. Dryp med 1 spsk olie. Del broccolien i store buketter og skær dem i skiver. Varm resten af olien i en pande og steg broccolien. Hak ansjoserne groft og kom dem i broccolien efter et par minutter. Vend citronsaft i og krydr med salt og peber. Hak chilien fint. Smør brødene med ricotta og kom broccolien over. Drys med chili.

 

Energi pr. person: 1324KJ/316Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,8 g.

Kulhydrat: 27,1 g.

Fedt: 7 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Crostini med ricotta og anjosristet broccoli

Skær flute I skiver og rist dem sprøde i ovnen i 5-10 min. ved 200°C. Halver hvidløgsfedet og gnid brødene på den ene side med hvidløg. Dryp med 1 spsk olie. Del broccolien i store buketter og skær dem i skiver. Varm resten af olien i en pande og steg broccolien. Hak ansjoserne groft og kom dem i broccolien efter et par minutter. Vend citronsaft i og krydr med salt og peber. Hak chilien fint. Smør brødene med ricotta og kom broccolien over. Drys med chili.

 

Energi pr. person: 1324KJ/316Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,8 g.

Kulhydrat: 27,1 g.

Fedt: 7 g.