4 personer
1 lille flute
1+1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ broccoli
4 ansjosfileter
1 spsk citronsaft
salt og sort peber
1 chili
150 g ricotta
Skær flute I skiver og rist dem sprøde i ovnen i 5-10 min. ved 200°C. Halver hvidløgsfedet og gnid brødene på den ene side med hvidløg. Dryp med 1 spsk olie. Del broccolien i store buketter og skær dem i skiver. Varm resten af olien i en pande og steg broccolien. Hak ansjoserne groft og kom dem i broccolien efter et par minutter. Vend citronsaft i og krydr med salt og peber. Hak chilien fint. Smør brødene med ricotta og kom broccolien over. Drys med chili.
Energi pr. person: 1324KJ/316Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 27,1 g.
Fedt: 7 g.