Crostini med ricotta og anjosristet broccoli

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Crostini med ricotta og anjosristet broccoli
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 lille flute

1+1 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

½ broccoli

4 ansjosfileter

1 spsk citronsaft

salt og sort peber

1 chili

150 g ricotta

Sådan gør du

Skær flute I skiver og rist dem sprøde i ovnen i 5-10 min. ved 200°C. Halver hvidløgsfedet og gnid brødene på den ene side med hvidløg. Dryp med 1 spsk olie. Del broccolien i store buketter og skær dem i skiver. Varm resten af olien i en pande og steg broccolien. Hak ansjoserne groft og kom dem i broccolien efter et par minutter. Vend citronsaft i og krydr med salt og peber. Hak chilien fint. Smør brødene med ricotta og kom broccolien over. Drys med chili.

 

Energi pr. person: 1324KJ/316Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,8 g.

Kulhydrat: 27,1 g.

Fedt: 7 g.